novinvps.jpg بدون شرح
novinvps.jpg بدون شرح
سلام اقای مهدیانامیدوارم انتظار نداشته باشید که سرویستون بدون دریافت هزینه باز بشه
و اگه اطلاعاتتون مهم بود الا گذشته از ظهر فکر کنم رو به شب هستش
یک بار که خودتون سرویستون رو خراب کردید و همکاران مشکلتون رو حل کردند در حالی که باید کنسول میدادند خودتون حلش میکردید :
و در این 2 ماه سرور میزبانی میزبانی شما مشکل شبکه داشت و سریعا حل شد: و اپتایم سرور میزبانی شما بر حسب از اخرین ریستارت :
در نهایت آمار دقیق از تایمینگ تیکت های شما که میانگین برخورد کردن شما به مشکل در سرویسهاتون طی این 6 ماهیی که مشتری ما هستید تقریبا هر 30 40 روز یک بار بوده
![]()
ویرایش توسط novinvps.com : April 3rd, 2013 در ساعت 19:04
کم کم داره یک سال میشه مشتریه novinvps هستیم و از همون اول وی پی اسی که ازشون خریدیم برای استفاده به عنوان هاست دانلود بود . تا الان قطعی نداشتیم و سرور در بهترین شرایط داره کار میکنه . مدتی قبل هم هارد و رم سرور رو دو برابر کردیم . و همین کیفیت خوب سرور دانلود تاثیر گذار بوده در رشدِ سایتمون.
جزو معدود کسانی بودند که واقعا به مشتری اعتماد داشتن . یادم میاد 2 بار حساب کتابمون به هم ریخته بود بهشون خبر دادیم که موضوع اینه در جواب گفتن هر کاری میگید ما همون کار رو انجام بدیم ! گفتم نمیخواین حسابتون رو چک کنید ؟ گفتن ما به مشتری اعتماد داریم !
این در حالیه که بودند سرویس دهنده هایی که تو روز روشن پولمون رو خوردن . ( تاپیک انتقادیشون موجوده )
به اضافه ی اینکه هیچ وقت طلب کارانه برخورد نمیکنند .
من از همه لحاظ تاییدشون میکنم .![]()
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)