-
April 3rd, 2013, 19:25
عضو انجمن
درخواست معرفی بهترین سرویس دهنده وی پی اس

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
با توجه به صنف کاریمون یعنی /سرور اختصاصی/ vps/هاستینگ اشتراکی
به نظر من کسی که میخواد اقتصادی کار کنه باید فکر همه جاشو کنه که فردا روز به مشکل بر نخوره به خصوص با افزایش تعداد مشترکینش ! بافزایش قیمت ارز ! و.... بتونه از عهده پشتیبانیشون بر بیاد و راضی کننده باشه براشون اینقدر که با حوصله ی کامل از عهده ی تعهداتی که دادند برای مشتری بر بیان
سلام
با اینکه مخالف این هستم که شما توی این تاپیک شرکت کنید
یعنی نظرم اینه که اصلا نباید توی بحث شرکت میکردید با توجه به اینکه اسم شما برای خرید سرور اومده بود
با این حال من تعیین کننده نیستم و خودتون صلاح خودتون و بهتر میدونید
بله با نظر شما موافقم
در مورد پشتیبانی شما انتقادی که دارم با توجه به اینکه چند ماهی مشتریتون بودم
اینه که در شیفت های کاری مختلف که کار میکنید باعث گسستگی میشه و کاربر باید برای هر فردی از اول مشکلو توضیح بده چون پشتیبانان شما باهم تعامل ندارن و زحمت خوندن یه پست بالاتر و هم به خودشون نمیدن و همچنین هیچ تصمیمی نمیگیرن و کسب تکلیف هم نمیکنن
ولی مشتریاتون اگر با اقای معلمی تماس بگیرن سریع به نتیجه میرسن
در مورد سرویس هاتون هم من راضی بودم تا اون جریان عدم تریس پیش اومد و شما توی یک ماه نتونستید مشکل برطرف کنید و من از جای دیگه سرور گرفتم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
تعداد تشکر ها ازcacodemon به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2013 19:25
# ADS
-
April 3rd, 2013, 19:32
عضو انجمن
پاسخ : درخواست معرفی بهترین سرویس دهنده وی پی اس

نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
با اینکه مخالف این هستم که شما توی این تاپیک شرکت کنید
یعنی نظرم اینه که اصلا نباید توی بحث شرکت میکردید با توجه به اینکه اسم شما برای خرید سرور اومده بود
با این حال من تعیین کننده نیستم و خودتون صلاح خودتون و بهتر میدونید
بله با نظر شما موافقم
در مورد پشتیبانی شما انتقادی که دارم با توجه به اینکه چند ماهی مشتریتون بودم
اینه که در شیفت های کاری مختلف که کار میکنید باعث گسستگی میشه و کاربر باید برای هر فردی از اول مشکلو توضیح بده چون پشتیبانان شما باهم تعامل ندارن و زحمت خوندن یه پست بالاتر و هم به خودشون نمیدن و همچنین هیچ تصمیمی نمیگیرن و کسب تکلیف هم نمیکنن
ولی مشتریاتون اگر با اقای معلمی تماس بگیرن سریع به نتیجه میرسن
در مورد سرویس هاتون هم من راضی بودم تا اون جریان عدم تریس پیش اومد و شما توی یک ماه نتونستید مشکل برطرف کنید و من از جای دیگه سرور گرفتم
sent from my ipad using tapatalk hd
فقط خواستم در این موضوع جوابتون رو بدم و اگر نه توجهی نداشتم به اینکه اسم ما هست داخل لیست یا نه .
در مورد نکاتی که عرض کردید
انتقادتون وارده و این مشکل حل شد در مورد پشتیبانی و الا کاملا با اضافه شدن نفرات جدید این تعامل به وجود اومده + به خصوص اعلام کردم که در صورتی که حتی نصفه کار مشتری رو انجام دادید برای شیفت بعدی note بالای تیکتش بزارید که خدارو شکر به این هماهنگی رسیدیم الا.
و در مورد مشکل شبکه ، بله متاسفانه برخی مشترکین داخل ایران اصلا نمی تونندس بدون وی چی ان به سرویس هاشون وصل بشن و دیتاسنتر اصلا پاسخگو هم نبود و اعلام میکردند که ا ایران اسیاتک و.. بسته شده در حالی که مشکل از جای دیگه بود ، ولی در نهایت حل شد.
ویرایش توسط novinvps.com : April 3rd, 2013 در ساعت 19:36
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2013, 20:49
عضو انجمن
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2013, 23:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
PING 2 ms...
تو همون دیتاسنتر بوده یا دیتاسنتر بقلی ؟
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 13:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
PING 2 ms...
تو همون دیتاسنتر بوده یا دیتاسنتر بقلی ؟
از یه سرورِ دیگه تو همون رک بوده
چطور ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 18:36
منم همین سوال رو پرسیده بودم چند وقت قبل
-
تعداد تشکر ها از Oracle به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 18:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
از یه سرورِ دیگه تو همون رک بوده
چطور ؟
خوب اون وقت این نتیجه تست به نظرتون چه اطلاعاتی از پورت میرسونه ؟ اصلا کمکی میکنه ؟
تست سرعتی که شما از شبکه دیتاسنتر خارج نشدی ...ارزشی داره ؟
به جز عوام فریبی بنده نیت دیگه ای پشت این قضیه نمیبینیم ...چون خیلی ها هستند که به این مورد دقت نمیکنن و فقط یا دانی باز به تست خیره میشن !!!
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 19:21

نوشته اصلی توسط
amin fear
دوست عزیز ...
من سرم بیشتر از شما درد می کنه برای بحث منطقی
باید خدمتتون عرض کنم که تا زمانی که بیشتر فروشنده ها به دنبال ماهی گیری از آبی گل آلود و بدون نظارت هستند و از عدم دانش فنی عموم مردم سوء استفاده می کنند ، امثال من یا بهتر خدمت تان عرض کنم : حرفه ای های کامپیوتر به هیچ عنوان تسلیم
پروپاگاندای بعضی فروشنده ها نخواهند شد و از همان مفاهیمی که شما آن را
نامتعارف قلمداد می کنید برای خرید موفق استفاده خواهند کرد.
همین جناب Scene Access که صحبت شما را در این تاپیک تایید می کنند ، در تاپیک زیر که یک تاپیک کاملا آموزشی بود قصد داشتند سرویس های غیر اقتصادی خودشان را به بنده معرفی کنند :
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/75722/
یک هم چنین رفتارهایی باعث می شود تا امثال من ، خیلی خوب در مورد بعضی مسائل قضاوت کنند.
بهتره کمی منصف باشیم و در صحبت های خودمان منطق و عقلانیت بیشتری به خرج دهیم...
با تشکر از شما
نظر سنجی کماکان ادامه دارد...
قبلا زیاد بحث میکردم اما وقتی دیدم هرکسی تا زمانی که یک موضوع رو تجربه نکنه به هیچ بحثی اعتنا نمیکنه سعی میکنم کمتر بحث کنم
من موافق با فوش گرون نیستم فروش به قیمت رو تایید میکنم
اقتصادی بودن یک محصول صرفا به نرخ قیمتش نیست حتما نباید یک محصول قیمت پایینی داشته باشه تا اقتصادی باشه
من با دروغ مخالفم کسی که میاد سرویس میده 10 هزار تومن بعد میگه رم 4 گیگ هارد فلان قدر 4 هسته سی پی یو خیلی ها فک میکنن چه آدمه خوبیه از نظر قیمت هم که خوب اقتصادی منابع هم که قربونش برم انگار سرورش نامحدوده کلا ، من نمیگم سرویس 10 تومن نباشه میگم نگید فلان قدر واقعیتش رو بگید بگید آقا رم 64 مگ 1 هسته سی پی یو 100 مگاهرتز قیمت 10 تومن تو این حالت دیگه تصمیم با کاربره که 10 تون بده اقتصادی تره یا 30 تومن بده یه رم 512 بگیره اقتصادی تره .
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 19:28
عضو انجمن
شک نکنید که نوین وی پی اس بهترینه، خیلی خوبه سرویساشون
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2013, 19:31

نوشته اصلی توسط
cacodemon
سرویس اقتصادی دلیل بر پشتیبانی ضعیف نیست
مگه شما اینترنت اقتصادی (برای مثال) میخری دیگه جوابتو نمیدن؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بحث در کار سرور با اینترنت فرق داره شما اینترنت اقتصادی که میخرید مثلا 128 کیلوبیت سرعتش هست و 1 گیگ حجم دنلود وقتی تموم میشه هم نتت قطع میشه باید دوباره بخری پشتیبانی هم نهایت یا زنگ میزنی شارژ کنی (که ماشالا دیگه آنلاین شده) یا زنگ میزنی مثلا نتت قطعه که تو اکثر اوقاتم جوابشون اینه = مودم رو خاموش کنید نیم ساعت دیگه روشن کنید وصل میشه ، مشکل از سمت ماست و رفع میشه ، باید یه کارشناس بیاد مشکلتونرو برسی کنه
اگر کارشناس بیاد که حداقل ه 20 تومنی ازتون میگیره (شرکتا انگشت شماری هستند که فقط یه هزینه ایب ذهاب میگیرن) خوب پس تا دو حالت اول که یه منشی ساده هم کارشونو راه میندازه
در حالت دوم هم اون کارمند خودش پول خودش رو در میاره (یا یه تعرفه مشخص دارن یا یه نصب برنامه ای یه فروش وسیله ای چیزی انجام میدن و میرن تو 5% اوقات پیش میاد که پشتیبان بیاد شما هیچ پولی ندی بره) پس عملا پشتیبانی برای یک شرکت اینترنتی سود خالصه (تجربه فعالیت داشتم و از این حرف 100% اطمینان دارم)
---
اما در مورد سرور و هاستینگ اینطوری نیست اولا که پشتیبانی باید رایگن انجام بشه دوما که یه منشی ساده با حقوق یک منشی نمیتونه کار پشتیبانی بکنه و باید شخصی باشه که کار بلده و شخصی هم که کار بلده بازیر ماهی 600 تومن جواب سلام من مدیر هاستینگم نمیده (از 400 تا 800 اقدام به استخدام کردیم از زیر 600 هیچ کس حتی رزومه هم نفرستاد یا اگه فرستاد از وضع رزومش معلوم بود اینکاره نیست) پس کار پشتیبانی تو حرفه ما فقط هزینست نه سود
شرکتی هم که سرویس اقتصادی میده با بالارفتن تعداد کاربر باید کارمند اضافه کنه پس یه میوفته تو یه چرخه ای که با هزینه های اقتصادی که داره از یوزرا میگیره براش نمیصرفه کارمند بگیره و این میشه که سرویس اقتصادی دادن باعث افت پشتیبانی میشه
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید