با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
یکی از دوستان از اینجا سرور اختصاصی گرفته بود میگفت زیاد جالب نیست
فکر کنم چون ای پی ایرانی هستی
از چه نظر
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
این لینکی که گذاشتم را ببینید
خدای ناکرده ابیوز نیاد که ...
فعلا که یه 15 روزی میشه ایمیل زدیم جواب نگرفتیمتو wht انگلیسی ظاهرا یکی از هموطنان هم چنین مشکلاتی رو داشته و خارجی ها هم همینطور
![]()
از نظر کیفیت پورت و ... مشکل داشته دوست من
دوست عزی شما از سرورهای 39 دلاری چه انتظاری دارید ؟؟؟
در دیتاسنترهای درجه 1 هزینه کولوکیشن که شما space + power + port + cooling هست که البته پهنای باند شاید در حد 2 تا 5 ترابیت باشه ماهانه حدود 90 دلار قیمت داره...
تو این دیتاسنتر با این قیمت اگر سرورت روشن بود باید خدا رو شکر کنید
سلام
من هم یه ایمیل زدم واسه خرید اصلا جواب نمیدن
---<<پارسا وی پی اس>>---
فروش ویژه ی سرور مجازی واختصاصی با پورت 1 گیگ ازآلمان و انگلیس
ID:parsa_vps
19 سرور داریم تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
همکاری که بلد نیست پورتهای اسپم رو روی سرورهاش بببنده باید بره سوپرمارکت باز کنه.همه دیتاسنتر های دنیا به دیداس و اسپم حساس هستند دیتاسنتر های امریکا هم حساس تر
شما اگه راجبه بهترین دیتاسنتر دنیا هم تحقیق کنید می بینید که تاپیک هایی پیدا می کنید که ازشون شاکی هستند.برای مثال دیتاسنتر XLhost که واقعت سرورهای باکیفیتی داره و از اون بالاتر پشتیبانی بسیار قویشون هست توس wht.com چند تا تاپیک انتقاد مفصل داره که یکی از اون ها هم ایرانی و از یوزر های همین سایت هستش
شما هر چفدر که پول بدید همونقدر هم سرویس باکیفیت تری می گیرید.این دیتاسنتر هم با توجه به قیمت هاش کیفیت و پورت مناسبی داره
در کل همیشه این رو مدنظر داشته باشید که تو هر کاری هیچ وقت نمیشه تمامی مشتریان رو راضی نگه داشت و همیشه کسانی پیدا میشه تو بهترین وضعیت هم باهاتون مشکل پیدا می کنن
با ارزوی موفقیت برای همه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)