ثبت دامنه آی-آر به صورت آنی هست یا کمی طول میکشه؟ (معمولا ریسلری های دامنه ای-ار با کمی تاخیر دامنه رو ثبت می کنند)
در صورت ثبت چند دامنه دات کام تخفیف لحاظ می کنید؟
مچکر![]()
ثبت دامنه آی-آر به صورت آنی هست یا کمی طول میکشه؟ (معمولا ریسلری های دامنه ای-ار با کمی تاخیر دامنه رو ثبت می کنند)
در صورت ثبت چند دامنه دات کام تخفیف لحاظ می کنید؟
مچکر![]()
با سلام،
به طور کلی ثبت دامنه ir در هیچ جا آنی صورت نمیگیره چون باید ایرنیک اون رو به صورت دستی تایید کنه (این که خلاف قوانین نباشه و ...) و بعد از تایید ایرنیک هست که دامنه ثبت نهایی میشه و قابل استفاده هست
برای تعداد بیشتر هم تخفیف بیشتری لحاظ نمیشه ، تا جایی که ممکن بوده تخفیف رو لحاظ کردیم ،
ارادتمند
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
ببینید منظورم تایید آنی نیست. فقط ثبت آنیه.
یعنی وقتی پرداخت رو انجام میده کاربر، دامنه دیگه از حالت availble در بیاد و کاربر دیگه ای نتونه ثبتش کنه.
من خودم از جاهای دیگه ثبت کردم که بعد پرداخت هم دامنه برای اشخاص متفرقه قابل ثبت بوده و این امکان وجود داشته که شخص دیگه ای با وجود اینکه من پرداخت دامنه رو انجام دادم. بیاد و اون دامنه رو از جای دیگه ای ثبت کنه! امیدوارم درست رسونده باشم منظورمو
البته قیمت های شما واقعا مناسب هست امیدوارم خوب بفروشید
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)