نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط mashomid نمایش پست ها
    مطمئنا چتد تا سرور دارید. اما توجه داشته باشید که صحبت کسانی که از این سرور سرویس دارند ملاک است.
    شما هم زمانی که از سرویستون تعریف می‌کردم و دوستانم رو معرفی می‌کردم به شما از این صحبت‌ها نمی‌فرمودید.
    خوب من برای 3 نفر ناراضی چکار باید بکنم؟ بیام یه سرور 3 میلیونی براشون بگیرم؟!
    خوب منطقی ترین راه اینه که بگم شرمنده ام و پولشون رو پس بدم .
    هرکدوم هم گفتن پولمون رو میخوایم همون لحظه گفتم شماره حساب بدید وجه رو برگردوندم .
    خوبه مثل بعضی ها در این انجمن که از 300 نفر پول گرفتن رفتن اسمشم نیاوردن عمل نکردیم ، وگرنه خدا میدونست چه بلایی سرمون میاوردن !
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    خوب من برای 3 نفر ناراضی چکار باید بکنم؟ بیام یه سرور 3 میلیونی براشون بگیرم؟!
    خوب منطقی ترین راه اینه که بگم شرمنده ام و پولشون رو پس بدم .
    هرکدوم هم گفتن پولمون رو میخوایم همون لحظه گفتم شماره حساب بدید وجه رو برگردوندم .
    خوبه مثل بعضی ها در این انجمن که از 300 نفر پول گرفتن رفتن اسمشم نیاوردن عمل نکردیم ، وگرنه خدا میدونست چه بلایی سرمون میاوردن !

من از نظر اخلاقی هیچ مشکلی با شما ندارم و از این نظر کاملا تاییدتون میکنم. زمانی که سرویس دهیتون عالی بود گفتم، الانم می‌گم مناسب نیست. به شخصه حاضر بودن تا 50% بیشتر هزینه بدم اما کیفیت افت نکنه. به هر حال تصمیم با شما بوده و اختیار سیاست فروش و سرویس‌دهی خودتون را دارید.

اما مسئله‌ اینکه یه نفری بیاد بگه چون فلان سرورتون خوبه، پس افرادی که میگن سرور مشکل داره خود در گیری دارند. این حرف بی احترامیه.

3. تعداد تشکر ها ازmashomid به دلیل پست مفید

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mashomid نمایش پست ها
    من از نظر اخلاقی هیچ مشکلی با شما ندارم و از این نظر کاملا تاییدتون میکنم. زمانی که سرویس دهیتون عالی بود گفتم، الانم می‌گم مناسب نیست. به شخصه حاضر بودن تا 50% بیشتر هزینه بدم اما کیفیت افت نکنه. به هر حال تصمیم با شما بوده و اختیار سیاست فروش و سرویس‌دهی خودتون را دارید.

اما مسئله‌ اینکه یه نفری بیاد بگه چون فلان سرورتون خوبه، پس افرادی که میگن سرور مشکل داره خود در گیری دارند. این حرف بی احترامیه.
    بنا به تصمیماتی که گرفته شده قراره به زودی چند سرور از سوئیس تهیه بشه هم برای فروش و هم اینکه اگر کسانی معترض بودند به کیفیت منتقل بشن به سوئیس .
    اگر افتخار میزبانی شما رو تا اون موقع داشته باشیم شما رو هم منتقل میکنیم .
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    بنا به تصمیماتی که گرفته شده قراره به زودی چند سرور از سوئیس تهیه بشه هم برای فروش و هم اینکه اگر کسانی معترض بودند به کیفیت منتقل بشن به سوئیس .
    اگر افتخار میزبانی شما رو تا اون موقع داشته باشیم شما رو هم منتقل میکنیم .
    پس لطفا سریعتر تهیه کنید. چون با سرویس فعلیتون واقعا نمیشه کار کرد.مطمئن باشید اگر کسی از شما سرویس تهیه کرده بیمار روحی نیست بخواد الکی اعتراض کنه مگر اینکه واقعا مشکلی وجود داشته باشه.

6. تعداد تشکر ها از hector3699 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)