دوست عزیز من الان 4 ماه هست از ایشون سرور دارم 2 تا تا الان هیچ مشکلی نداشتم نه با خودشون و نه با سرورها
شما هم حتما با سرور کشتی میگیری که این همه مشکل داری .....
دوست عزیز من الان 4 ماه هست از ایشون سرور دارم 2 تا تا الان هیچ مشکلی نداشتم نه با خودشون و نه با سرورها
شما هم حتما با سرور کشتی میگیری که این همه مشکل داری .....
احتمالا سرور و گرفتی و خاموشش کردی. ملت که دیوانه نیستن میاین اینجا پست میذارن. شمام نمیخواد خیلی خوشمزگی کنی اینجا !
وقتی یه هفته با سرعت 200-300 تا آپ میده و 3 گیگ از رم الکی پره مفهومش وجوده مشکله !
شما چطور 4 ماهه از این سرور سرویس داری ؟ از زمانی که این آفر راه افتاده حدود 2 ماه میگذره !!!
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
خوب من برای 3 نفر ناراضی چکار باید بکنم؟ بیام یه سرور 3 میلیونی براشون بگیرم؟!
خوب منطقی ترین راه اینه که بگم شرمنده ام و پولشون رو پس بدم .
هرکدوم هم گفتن پولمون رو میخوایم همون لحظه گفتم شماره حساب بدید وجه رو برگردوندم .
خوبه مثل بعضی ها در این انجمن که از 300 نفر پول گرفتن رفتن اسمشم نیاوردن عمل نکردیم ، وگرنه خدا میدونست چه بلایی سرمون میاوردن !
من از نظر اخلاقی هیچ مشکلی با شما ندارم و از این نظر کاملا تاییدتون میکنم. زمانی که سرویس دهیتون عالی بود گفتم، الانم میگم مناسب نیست. به شخصه حاضر بودن تا 50% بیشتر هزینه بدم اما کیفیت افت نکنه. به هر حال تصمیم با شما بوده و اختیار سیاست فروش و سرویسدهی خودتون را دارید.
اما مسئله اینکه یه نفری بیاد بگه چون فلان سرورتون خوبه، پس افرادی که میگن سرور مشکل داره خود در گیری دارند. این حرف بی احترامیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)