نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
بنده همه جوره با شما راه اومدم . این هم بخشی از تیکت های آخر :

حامد رضایی نژاد
Client
2013/03/29 08:51
من قبلا هم گفته بودم کار نکردم با vmware تنها دلیل درخواست دسترسی دیر جواب دادنهای شما بود

شما هم اگر براتون سخته مسئولیت کاری رو که کردی قبول کنی هیچ موردی نداره وقتی ما زبون هم رو متوجه نمیشیم چرا دردسر بدیم به خودمون
هزینه من رو برگشت بزنید انتقال میدم از سرورتون
Mostafa Moosavi
Staff
2013/03/29 08:54
با سلام
شماره حساب برای استرداد وجه ارسال بفرمایید .

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousavi

شما که حاضر نیستید کل تیکت ها رو بزارید .
بله من نگفتم شما هزینه رو راضی نشدید برگشت بدید و در پستم هم منافاتی با تیکتها وجود نداره
شما از طرف من صاحب اختیار ، همه تیکتها رو بگذارید

مشکل من این هست که شما بدون هماهنگی زحمت من رو به باد دادید و حالا هم حتی حاضر نیستید قبول کنید

این هم تیکتی هست که بخاطر جواب ندادن شما من زدم و شما جواب این "اگر" رو نداده همه چیز رو پاک کردید ، مستندات مشکل دار بودن هم در تاپیکی که لینکش چند ارسال قبل گذاشتم هست

سلام
اگر امکان داره دسترسی و لینک فایل ایزو رو بدید خودم نصب میکنم
ضمن اینکه الان کلا امکان کانکت شدن به هیچکدوم از سرورها رو ندارم
این تیکت رو بعد از اینکه دسترسی رو ارسال کردید زدم
ممنون
مشکلش رو برطرف کردم ، دایرکت کامل شد و در حال انتقال و کانفیگ هستم
نا به درخواست شما سرور پاک شد و دسترسی به خودتون داده شد برای نصب .

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousavi
یک آدم با سوادی درخواست من رو در تیکتها بهم نشون بده لطفا

من کی درخواست پاک کردن سرور رو دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دیشب کلی دردسر کشیدم تا دایرکتش کامل شده ، شما بدون هماهنگی پاک کردی ؟

من فقط گفتم اگر امکان دسترسی رو بدید !!!!!!!!!
کی گفتم حذف کنید vps رو ؟

http://www.webhostingtalk.ir/f56/75746/#post713062

این هم مدرک که مطمئن بشید

من دیگه خداییش اعصاب برام نمونده

زحمت os رو که خودتون پاک کردید و بکشید ، دسترسی هم که دادید کار نمیکنه یه استارت پیج فقط میاد
با سلام
با دسترسی که به شما دادیم خودتون میتونید سیستم عامل رو نصب کنید و حدود 20 دقیقه رمان میبره .
خودتون انجام بدید که بعدا نگید ما خراب نصب کردیم .

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousavi
شما بدون هماهنگی پاک کردی من او اس بزنم ؟

تمام شواهدش توی همون تاپیک هست ، ببینید که او اس مشکل داشته و بخاطر دیر جواب دادنهای شما و دوون بودن سایت مجبور شدم دستی و دونه دونه فایلها رو ریپر کنم که شما از راه نرسیده بدون هماهنگی زدی پاک کردی

حالا هم نه اعصابش رو دارم داداش نه فکر کنم از عهدش بر بیام لطف کن کاری رو که خراب کردی خودت درست کن

اگر هم واقعا به این شکل قرار اذیتمون کنید که قطع همکاری کنیم
ا سلام
مستندات موجود هست . تیکت شما :

سلام
اگر امکان داره دسترسی و لینک فایل ایزو رو بدید خودم نصب میکنم
ضمن اینکه الان کلا امکان کانکت شدن به هیچکدوم از سرورها رو ندارم .

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousavi
بله ، گقتم "اگر" شما به این جمله جوابی نداده باید بزنی پاک کنید همه چیز رو ؟ یه سئوال نباید بپرسید که الان کار در چه مرحله ای هست

دیر که جواب میدید اون هم اگر جواب بدید ، بعد از 12 ساعت هم که جواب میدید همه چیز رو پاک کردید
این درسته ؟

دسترسی که دادید چک کردید اصلا ؟ یکی از لینکهاش کار نمیکنه چه برسه به اینکه وارد vmware بشه
با سلام
دسترسی vmware مشکلی ندارد .
بدید به فرد دیگری براتون چک کنه .

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousavi
من قبلا هم گفته بودم کار نکردم با vmware تنها دلیل درخواست دسترسی دیر جواب دادنهای شما بود

شما هم اگر براتون سخته مسئولیت کاری رو که کردی قبول کنی هیچ موردی نداره وقتی ما زبون هم رو متوجه نمیشیم چرا دردسر بدیم به خودمون
هزینه من رو برگشت بزنید انتقال میدم از سرورتون
با سلام
شماره حساب برای استرداد وجه ارسال بفرمایید .

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousaviد
الان جواب تیکت پنل دایرکت آدمینم امد ، نمیتونم تا یک ماه تغییر ای پی بدم و میگن امکانش از خود دایرکت هست و دخالتی ندارند
شما هم که داری اذیت میکنی ما رو
با سلام
اذیتی در کار نیست .
شما حاضر نیستید 15 تومان برای 1 ماه لایسنس پرداخت کنید از شر کیفیت سرویس های ما و پشتیبانی ما خلاص بشید؟

موفق باشید
-----------
Mostafa Mousavi
چرا باید یکماه لایسنسم روی سرور شما باشه و دوباره خودم لایسنس پرداخت کنم

شما وجدانا" جدا از هر کار و کاسبی سروری که به من دادی اگر به خودت داده بودن راضی بودی؟
مشکلات رو دونه به دونه گفتم و تحمل کردم ، خودتون هم میدونید که نه قیمت و نه سرویستون فرق چندانی با بقیه جاها نداره

هزینه نصب رو کم کن و او اس رو بزن
من داخل تاپیک خودتون و همینطور تاپیک جداگانه به قضاوت میگذارم این روند رو اگر اینقدر مطمئنید که مشکلی از طرف شما نبوده
چیزی که کم و کسر نبود آقای موسوی ؟؟

حالا یکی بهم درخواست پاک کردن سرور رو این وسط نشون بده و بهم بگه که چی به چیه و حق با کیه