نوشته اصلی توسط
Bist Host
خوب بالاخره این 25 صفحه رو کامل خوندم . خسته شدم . یکم بهم آب بدید . :D
من تو این دو سالی که از اینترنت مخابرات اسفاده میکنم انواع اقسام بلا ها سرم اومده .من در شهر زنجان زندگی میکنم. بزارید دونه به دونه براتون تعریف کنم .
اولا که اینترنت گرفتیم سرعت واقعا خوب بود ولی قطعی زیاد داشتیم
همیشه راس ساعت دو اینترنت قطع میشد تا ساعت سه و نیم . با این وضعیت ساختیم در حدود یه سال . تا این که اسباب کشی کردیم به یه منطقه دیگه .
اولا اصلا اینترنت نمیدادن . میگفتن منطقه شما نمیتونیم بدیم . بلا استثنا همه شرکت ها گفتن نمیتونیم بدیم . مجبور شدم با دیال آپ بیام اینترنت که آخر ماه هم 72 هزار تومن مجبور شدم پول دیال آپ بدرد نخور رو بدم . بعد اومدن گفتن میتونیم بهتون اینترنت بدیم . رفتیم که درخواست بدیم گفتن سه ماه باید باهم بریزی . ما هم پرداخت کردیم . روز اول اومدم خونه . دیدم چراغ DSL روشن شد ولی چراغ اینترنت روشن نشد . گفتم شاید فردا پس فردا درست بشه . تا سه روز صبر کردم . دیدم نه , درست بشو نیست . زنگ زدم به پشتیبانی و باز همین جواب هایی که دوستان گفتن رو تحویل گرفتم . از جمله :
1- برید سر خط امتحان کنید .
2- کانفیگ مودم اشکال داره .
3- مودم رو روشن خاموش کنید .
4- اینجا هیچ مشکلی نمیبینم .
و ....
که چند بار رفتن در مخابرات تهدیدشون کردم به شکایت در سازمان تظیم مقررات رادیویی . بعد یک روز به ما جواب دادن که نمیتونیم به شما اینترنت بدیم . کافو ها مشکل دارن و ....
بازم ساختیم . تا اینکه مشکلات حل شد ولی سرعت اینترنت به حدی هست که گوگل در بهترین شرایط دو دو دقیقه باز میشه . ولی عوضش سرعت دانلود در حالی که من اینترنت 128 کیلوبیت دارم ، سرعت دانلودم در حدود 60 هست . ولی موقعی که به فرض 20 مگ دان میکنم هم تو پنل مشتریان و هم تو نرم افزار du meter بیش تر از 20 مثلا 45.32671!!!!!!!! :D کنتور میندازه .
بازم ساختیم .
تا اینکه این طرح عیدی سال با ADSL اومد وسط که تبلیغات زیادی هم در فضای مجازی و حتی در خیابان ها شد . رفتم ارتقا بدم از 128 4 گیگ به 128 نامحدود . گفتن کامپیوتر هنگ کرده برو فردا بیا !!!!!! فرداش رفتم گفتن نرم افزاره ثبت نام خرابه برو بعد عید بیا . رفتم در پنل مشتریان هم تیکت زدم نزدیک ده روزه . حتی یه نقطه هم در جواب من نگذاشتن و هنوز در انتظار پاسخه .
من تو کل این سال ها فقط یک بار اون هم تو خونه پسر عموم که از نوین نت ( اونم تعرفه هاشو گرون کرده ) اینترنت داشت یکم با اینترنت حال کردم . مگر نه همیشه موقعی که از پست کامپیوتر بلند میشم هیچ کس با من کاری نداره چون همه میدونن عصبی میشم . ولی بعد از مدتی درست میشم :D
ما که تجربمون رو گفتیم .
حالا هر کی هر کاری میخواد بکنه بکنه .