نوشته اصلی توسط
Woshka
کمی با عقل جور در نمیاد
روز اول که کسی الکسا نمی شناخت که انقدر محبوب شد
احتمالا به بعضی از isp ها پولمیده مثل یه جا دیگه که پول میده و تعداد کل کاربران رو از isp ها میگیره
این مطلب رو بخونید:
کد:
الکسا یا Alexa یک وب سایته که یک امکاناتی به اینترنت اکسپلورر و یا فایرفاکس کاربران میتونه اضافه کنه که با توجه به اینکه تعداد زیادی از مردم از این Alexa Toolbar بر روی Browser خودشون استفاده میکنن درحال حاضر یک معیار نسبتا قابل قبول برای رتبه وب سایتهاست. ناگفته نماند که این تعداد زیاد واقعا زیاد نیست یعنی درصد کمی از کاربران اینترنت از این امکان استفاده میکنند ولی با توجه به گسترش این ابزار و اینکه در نوع خودش پرکاربرد ترین ابزار دراین زمینه هست می تونه تخمین نسبتا قابل قبولی مخصوصا در مورد یکصد هزار وب سایت ممتاز داشته باشه.
البته یک موضوع هست اینجا که میگن بین علما اختلاف نظره! یعنی یک داستانیه که میگه این رتبه بندی سیستم الکسا از نظر آماری دارای Skewness قابل توجهی به سمت وب سایتهایی است که ارائه دهنده خدمات توسعه وب برای وب مسترها هستن چونکه عمدتا همین وب مسترها هستند که از این Toolbar الکسا روی اینترنت اکسپلورر یا موزیلا فایرفاکس خودشون نصب میکنن و بنابراین سیستم الکسا هم که اطلاعاتش رو از همین تولبار جمع آوری میکنه ( از من بشنوین جاسوسی میکنه )، بنابراین معیار واقعا دقیقی مخصوصا برای وب سایتهایی که رتبه اونها ضعیف تر از یک میلیون است نمیتونه باشه. این البته نظر منه و خیلی از کارشناسان توسعه وب هم همین نظر رو دارن و این نظر تناقضی با این موضوع که از سه سال قبل الکسا اومده و برای سنجش رتبه سایتها به Source های دیگری بجز تولبار الکسا هم نگاه میکنه نداره.
اینو اینجا من پیدا کردم: نقدی بر ارتقاء رتبه سایتها در الکسا و غیره - وب سایت مهرداد جلالیان . . . . مکانی برای انتقال آموخته هایم به دیگران
یه چیزی تو همین مایه هم توی خود سایت الکسا حدود یک ماه پیش دیدم...
این چیزی بود که من شنیده ام ! هیچ موقع هم روش تحقیق نکردم ! برام هم مهم نیست