نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    خوب بنده میام قیمت ها رو 2 برابر میکنم ، چه اتفاقی میفته؟
    اولین نفری که کنسل میکنه خود شما هستی . بله خود شما ، و میری دنبال اینکه با همون قیمت یک وی پی اس دیگه پیدا کنی . چون اگر شما میخواستی پول بیشتری بدی از اول از ما خرید نمیکردید ، همکاران دیگه ای هستن داخل انجمن که رم 2 گیگ رو میدن 80000 تومن . چرا پس از ما خرید کردید؟
    ما هیچ ovesell ی انجام ندادیم . تنها مشکل روی هارد هست که با اینکه 12 هارد دیسک روی سرور هست باز هم برخی کاربران فشار میارن و به صورت مقطعی سرعت افت پیدا میکنه و مجدد که فشار روی هارد میاد پایین سرور به حالت عادی باز میگرده .
    من واقعا شرمنده هستم که نتونستم با 3.5 پوندی که کاربران پرداخت میکنن سرور اختصاصی در اختیارشون بزارم !!!!!
    دوست عزیز شما وقتی میای سرویسی با سی پی یو دو هسته ای و 2 گیگ رم و پورت حداقل 30 مگابیت ارائه میدی چه قیمتش 1000 تومن باشه چه 80000 تومن, مشتری انتظار داره سرویسش کارایی مورد انتظار رو داشته باشه. آیا غیر از اینه؟خیلی خنده داره این دوستامون توی انجمن میگن هر چقد پول میدی همونقدر باید انتظار داشته باشی.شما فقط بخاطر جمع کردن مشتری همچین قیمتی داری میدی و پر واضحه که من نوعی که دنبال کانفیگ مناسب هستم وقتی میبینم قیمت شما پایین تره بیام از شما بگیرم. شما داری بخاطر قیمت پایینی که میدی از خودت رفع مسئولیت می کنی که کارایی سرویس هات افتضاحه. وقتی سرویس ها به اندازه یه 486 قدیمی هم کارایی نداره چرا باید مشخصاتشون دو هسته با 2 گیگ رم و ..... باشه؟
    بجز اورسل هیچ دلیل دیگه ای نداره عزیز من.اینقدر کاربر روی سرور هست که جوابگوی همه نیست.
    شما قیمت ها رو بالا ببر و تعداد کاربرای سرورت رو بیار پایین. هم کیفیت سرویس هات بهتر میشه هم چهار نفر معترض مثل من پیدا نمیشه.

2. تعداد تشکر ها ازhector3699 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)