نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

من هم از ایشون سرویس تهیه کردم . متاسفانه گفته های دوستان حقیقت داره. چه از نظر پرفورمنس سیستم و چه سرعت پورت بسیار بی کیفیت هست.یه gnome میخواید نصب بکنید 1.5 تا 2 ساعت نصبش طول میکشه یا از لحظه ای که آیکون فایرفاکس رو کلیک می کنی 3-4 دقیقه بعد بالا میاد. سرعت rar کردن هم که اصلا بحثشو نکنید. علتش هم مشخصه.oversell.
    این oversell طبیعی هست. سروری که ایشون مشخصاتش رو نوشتن حدودا ماهی 4 میلیون در میاد. وقتی کانفیگ بالا با این قیمت پایین میدن برای اینکه حداقل پول سرور دربیاد باید Oversell کنن.
    این مشخصه اکثر(نه همه) فروشنده ها هست که اولش یه تاپیک میزنن و کانفیگ های بالا با قیمت پایین میدن و 5 دقیقه ای سرویس رو به طرف تحویل میدن. بعدش که یوزراشون زیاد شد به جای 5 دقیقه 2 روز بعد(شاید) جواب بدن و افت شدید توی کیفیت سرویس ها می بینید.

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط hector3699 نمایش پست ها
    من هم از ایشون سرویس تهیه کردم . متاسفانه گفته های دوستان حقیقت داره. چه از نظر پرفورمنس سیستم و چه سرعت پورت بسیار بی کیفیت هست.یه gnome میخواید نصب بکنید 1.5 تا 2 ساعت نصبش طول میکشه یا از لحظه ای که آیکون فایرفاکس رو کلیک می کنی 3-4 دقیقه بعد بالا میاد. سرعت rar کردن هم که اصلا بحثشو نکنید. علتش هم مشخصه.oversell.
    این oversell طبیعی هست. سروری که ایشون مشخصاتش رو نوشتن حدودا ماهی 4 میلیون در میاد. وقتی کانفیگ بالا با این قیمت پایین میدن برای اینکه حداقل پول سرور دربیاد باید Oversell کنن.
    این مشخصه اکثر(نه همه) فروشنده ها هست که اولش یه تاپیک میزنن و کانفیگ های بالا با قیمت پایین میدن و 5 دقیقه ای سرویس رو به طرف تحویل میدن. بعدش که یوزراشون زیاد شد به جای 5 دقیقه 2 روز بعد(شاید) جواب بدن و افت شدید توی کیفیت سرویس ها می بینید.
    خوب بنده میام قیمت ها رو 2 برابر میکنم ، چه اتفاقی میفته؟
    اولین نفری که کنسل میکنه خود شما هستی . بله خود شما ، و میری دنبال اینکه با همون قیمت یک وی پی اس دیگه پیدا کنی . چون اگر شما میخواستی پول بیشتری بدی از اول از ما خرید نمیکردید ، همکاران دیگه ای هستن داخل انجمن که رم 2 گیگ رو میدن 80000 تومن . چرا پس از ما خرید کردید؟
    ما هیچ ovesell ی انجام ندادیم . تنها مشکل روی هارد هست که با اینکه 12 هارد دیسک روی سرور هست باز هم برخی کاربران فشار میارن و به صورت مقطعی سرعت افت پیدا میکنه و مجدد که فشار روی هارد میاد پایین سرور به حالت عادی باز میگرده .
    من واقعا شرمنده هستم که نتونستم با 3.5 پوندی که کاربران پرداخت میکنن سرور اختصاصی در اختیارشون بزارم !!!!!
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

3. تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    اولین نفری که کنسل میکنه خود شما هستی . بله خود شما ، و میری دنبال اینکه با همون قیمت یک وی پی اس دیگه پیدا کنی . چون اگر شما میخواستی پول بیشتری بدی از اول از ما خرید نمیکردید ، همکاران دیگه ای هستن داخل انجمن که رم 2 گیگ رو میدن 80000 تومن . چرا پس از ما خرید کردید؟
    ما هیچ ovesell ی انجام ندادیم . تنها مشکل روی هارد هست که با اینکه 12 هارد دیسک روی سرور هست باز هم برخی کاربران فشار میارن و به صورت مقطعی سرعت افت پیدا میکنه و مجدد که فشار روی هارد میاد پایین سرور به حالت عادی باز میگرده .
    من واقعا شرمنده هستم که نتونستم با 3.5 پوندی که کاربران پرداخت میکنن سرور اختصاصی در اختیارشون بزارم !!!!!
    من کاری به حرف ایشون ندارم که چه مشکلی پیش اومده یا بحث اورسل و .....
    من هم مثل بعضی ها انتظار ندارم با کیفیت بسیار بالا با این پول بدید ولی حداقل انتظارم اینه که به حرف های خودتون لااقل پایبند باشید
    من بهتون گفتم که این سرور رو فقط برای دانلود و آپلود گرفتم و فقط سرعت برام مهمه و شما هم تاکید 100% کردید که سرعت حداقل 30 مگابیت هست در حالی که من یک بار هم به چشمم این 30 مگابیت رو ندیدم و همش 80 تا 500 کیلوبایت با نوسان دیدم!!
    در مورد رم هم که شما گفتید اختصاصی هست ولی همش رم میره روی 3 گیگ , این دلیل دیگه ای جز شیر بودن رم داره؟ اونم وقتی که اصلا هیچ برنامه ای رو سرور نصب نیست و هیچ کاری انجام نمیشه؟ (بماند که یه نفر دیگه هم دقیقا همین مشکل رو داشت و کسای دیگه ای هم مطمئنا این مشکل رو دارن ولی نمیان بگن)
    در مورد سرعت سرور هم که تا کلیک میکنی تا بالا بیاد یه کروم حداقل 30 40 ثانیه طول میکشه (مشکل اینترنت هم ندارم و با وی پی اس های دیگه کاملا عادی هست پس مشکل از این وی پی اسه)
    الان هم که 3 4 روز پیش مشکل طبق معمول 3 گیگ اشغال رم پیش اومد و سرور رو ریست کردم اما بعد از ریست دیگه اصلا به سرور وصل نمیشه و منم سرور رو پاور آف کردم و تیکت زدم برای برگشت وجه که تا به امروز که بیش از 48 ساعت گذشته جواب داده نشده!!!
    پ ن : در بالا هم گفتم من انتظار ندارم شما بیایید به قول خودتون سرور اختصاصی بدید با این قیمت ولی حداقل همون اولش میگفتید آقا جون سرعتت ممکنه اصلا 0 بشه یا رم سرور هی بیخود بالا بره یا 1000 تا مشکل دیگه که داره ما هم با آگاهی خرید میکردیم نه این که بیاییم ببینیم همه دارن تعریف الکی میکنن(که دلیلش رو نمیدونم) شما هم بیای تضمین بدی بعد یه سرور بدی با 180 درجه تفاوت با حرفایی که قبلا زدید
    ویرایش توسط kinder : March 25th, 2013 در ساعت 17:38

5. تعداد تشکر ها ازkinder به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    442
    تشکر تشکر شده 
    582
    تشکر شده در
    387 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    داداش ما قبولت داریم میدونیم اورسل نمیکنی.اونارو وللش.فقط وضعیت پاسخ دهی به تیکتو درستش کن بقیش عالیه.دستت طلا

عضو انجمن only-only آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    233
    تشکر شده در
    197 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eskelet-sokhte نمایش پست ها
    داداش ما قبولت داریم میدونیم اورسل نمیکنی.اونارو وللش.فقط وضعیت پاسخ دهی به تیکتو درستش کن بقیش عالیه.دستت طلا

یادمه اونوقت که دبیرستانی بودم ردیف اول کلاسمون مثل شما بودن

8. تعداد تشکر ها ازonly-only به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    39 پست

من میخواستم از ایشون وی پی اس بگیرم ولی الان 3 روزه که هر چی زنگ میزنم جواب نمیده حتی اس ام اس دام باز هم اهمیتی نداد ....
    داداشه من اگه میخوایی تل جواب ندی پس چرا شمارشو تو انجمن و تو سایتت زدی خوب پاکش کن .....
    حتی چند بار به ایدیش پی ام دادم { به جفته ایدیهاش } باز هم جوابی نگرفتم ......
    و اینکه با این توصیفات دوستان من دیگه واقعا پشیمون شدم که از ایشون سرویسی بگیرم......
    خدا پدرشو بیامرزه کسی که این انجمن رو راه انداخت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    442
    تشکر تشکر شده 
    582
    تشکر شده در
    387 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط only-only نمایش پست ها
    یادمه اونوقت که دبیرستانی بودم ردیف اول کلاسمون مثل شما بودن
    هم اکنون نیاز مند یاری SV24.CO هستم:دی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)