نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 79

موضوع: با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید avalhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    241
    تشکر شده در
    143 پست

پیش فرض پاسخ : با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟

اول اینکه من 8 میلیونی نداشتم که بخوام باهاش مدیریت کنم که اگر داشتم 100 درصد جواب میداد.
    دوم اینکه نگفتم ماهی 2 تومن سود به شما میدم و اگر شما 20 میلیون هم بدی حاضر نمیشم با ادمی مث شما کار کنم
    مطمئن باش.
    سوم اینکه کسی از شما درخواست نکرد و برای این موضوع هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید :
    فروش سایت دانلود
    و چهارم و مهمتر از همه اینکه خواهشا چشاتونو باز کنید پست منو درست مطالعه کنید دوست عزیز. من با کسی شوخی ندارم. هیچ زمان عرض نکردم توی 6 ماه کار اینترنتی نتیجه بده بلکه ذکر کردم ایشون توی 5 ماه توقع داشتند که کارشون سود بده که عرض کردم همچین چیزی امکان پذیر نیست.

درضمن پستتون اسپم بود.
    تکرار نشه که گزارش میدم.
    1- سعی کن همه جا خوب و صحیح حرف بزنی وقتی چیزی راجع به شخصی نمیدونی قضاوتی نکن
    2-من با کمال ادب با شما حرف زدم و پیشنهاد دادم ولی شما بی ادبانه جواب دادی
    3-یادم رفت که کلا انجمن برای چیه هر کی بیاد برای خودش پست بده بقیه هم نه نگاه کنند نه کاری داشته باشند
    4- اسپم چیست ؟ 5-سعی نکن کسی در مورد کسی نظری بدی چون در دو پست قبلیت ندونسته بد قضاوت کردی + بین باش
    گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
    Avalhost Web-hosting Company
    4340602 311 98+ : Tell Number
    شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
    پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500

2. تعداد تشکر ها ازavalhost به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط avalhost نمایش پست ها
    1- سعی کن همه جا خوب و صحیح حرف بزنی وقتی چیزی راجع به شخصی نمیدونی قضاوتی نکن
    2-من با کمال ادب با شما حرف زدم و پیشنهاد دادم ولی شما بی ادبانه جواب دادی
    3-یادم رفت که کلا انجمن برای چیه هر کی بیاد برای خودش پست بده بقیه هم نه نگاه کنند نه کاری داشته باشند
    4- اسپم چیست ؟
    5-سعی نکن کسی در مورد کسی نظری بدی چون در دو پست قبلیت ندونسته بد قضاوت کردی + بین باش
    1 - در حد خودتون باهاتون صحبت کردم.
    2 - پاسخ دادم.
    3 - من یادتون میارم که انجمن واسه اینه که دوستان با هم به تبادل نظر و... بپردازند نه اینکه یه نفر واسه خوش گذرانی و یا بالا بردن تعداد پست ها و یا تشکراش اطلاعات غلط بده و یا عقیده یه نفر دیگه رو زیر سوال ببره و یا اینکه به حرف های متفرقه که هیچ ربطی هم به موضع تاپیک نداره بپردازه و یا اینکه موضوع رو منحرف کنه و مهمتر از همه اینکه درست پست یه بنده خدارو نخونه بعد بخواد در موردش قضاوت کنه.
    4 - اسپم به پستی میگند که شما اومدید بدون هیچ اطلاعاتی از حتی پستی که دارید در موردش نقل قول میکنید بیایید کور کورانه قضاوت کنید. (جسارت نشه چون کور کورانه یه اصطلاحه عزیز.)
    5 - عزیز یادم نمیاد قضاوت غلط کرده باشم چون اصلا قضاوت نکردم. نظر شخصیمو به دوستان ابلاغ کردم. این شما هستی که داری اینجا در مورد بنده قضاوت میکنی !
    درضمن وقت اضافی ندارم بخوام با شما بحث بی مورد بکنم چون اصلا نه نتیجه ای داره و نه افرادی چون شما حرف های مارو میتونن بفهمن ! این مشکل میتونه از این باشه که پست های امثال مارو درست مطالعه نمیکنید بعد میایید اینجا یه چیزی انحرافی میپرونید در آخر هم کار به هزار تا بحث بی مورد و بی لزوم که همش بیهوده و صرفا و صرفا و صرفا چهت وقت گذرانی بوده میکشه... پس نتیجه میگیریم بحث با شما اصلا عاقلانه نیست.
    پستاتون هم گزارش میشه. به هرحال مدیران محترم هستند اینجا. یا پستای بنده رو حذف میکنند یا مال شما و یا مال هردو رو دیگه. (خودشون بهتر از ما میدونند چکار کنند.)

4. تعداد تشکر ها ازsepiddownload.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)