-
March 22nd, 2013, 02:19
پاسخ : با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟

نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
ما 5 ماهه یه سایت تفریحی متفاوت راه انداختیم تا الان هم 8 میلیون خرج کردیم ولی به هیچ سودی نرسیدیم
فقط میتونم بگم مدیریت ضعیف... حیف اون 8 میلیوونی که شما به باد دادیدش
البته جسارت نباشه. (درضمن مسئله شخصی نیست بگید میخواد به نفع خودش نظر طرفو تغییر بده یا نظر مارو ببره زیر سوال و از این نوع حرف ها...) در کل اگر مردم با این عقیده جلو میرفتند الان هم مغازه ها بسته بودند هم هیچ هاستینگی وجود نداشت و مهمتر از همه اینکه کسی نه پول در میاورد و نه پولی خرج میکرد.
یه چیز دیگه هم بگم بهتون. شما که دم از صبر میزنید بهتره خودتون صبور باشید چون کار اینترنتی معمولا طی 5 ماه تا حالا نتیجه نداده. اونم کار سایت فریحی.
اگر چنین سرمایه ای رو بنده داشتم حتما الان وضعم اینی که دارید میبینید نبود و ماهی حداقل 2 تومن رو شاخش بود.
-
تعداد تشکر ها از sepiddownload.com به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013 02:19
# ADS
-
March 22nd, 2013, 02:39
عضو جدید

البته جسارت نباشه. (درضمن مسئله شخصی نیست بگید میخواد به نفع خودش نظر طرفو تغییر بده یا نظر مارو ببره زیر سوال و از این نوع حرف ها...) در کل اگر مردم با این عقیده جلو میرفتند الان هم مغازه ها بسته بودند هم هیچ هاستینگی وجود نداشت و مهمتر از همه اینکه کسی نه پول در میاورد و نه پولی خرج میکرد.
یه چیز دیگه هم بگم بهتون. شما که دم از صبر میزنید بهتره خودتون صبور باشید چون کار اینترنتی معمولا طی 5 ماه تا حالا نتیجه نداده. اونم کار سایت فریحی.
اگر چنین سرمایه ای رو بنده داشتم حتما الان وضعم اینی که دارید میبینید نبود و ماهی حداقل 2 تومن رو شاخش بود.
الان سایت سپید دانلود نمیدونم مال شماست یا خیر ولی رنکش رو 3500 هست مدیریتت منو کشته
ولی خوب اگه میتونی ماهی 2 تومن سود به من بدی با 8 میلیون، من ازت سفته میگرم 8 + 2 میلیون سودش، 6 ماه هم صبر میکنم؛ ولی اگه بعد 6 ماه 1 میلیون 999 هزار تومن دادی سفته هاتو میزارم اجزا ؟ چطوره ؟
هرجوره خواستی من در خدمتم
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
-
تعداد تشکر ها از avalhost به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 02:48

نوشته اصلی توسط
avalhost
الان سایت سپید دانلود نمیدونم مال شماست یا خیر ولی رنکش رو 3500 هست مدیریتت منو کشته

ولی خوب اگه میتونی ماهی 2 تومن سود به من بدی با 8 میلیون، من ازت سفته میگرم 8 + 2 میلیون سودش، 6 ماه هم صبر میکنم؛ ولی اگه بعد 6 ماه 1 میلیون 999 هزار تومن دادی سفته هاتو میزارم اجزا ؟ چطوره ؟
هرجوره خواستی من در خدمتم

اول اینکه من 8 میلیونی نداشتم که بخوام باهاش مدیریت کنم که اگر داشتم 100 درصد جواب میداد.
دوم اینکه نگفتم ماهی 2 تومن سود به شما میدم و اگر شما 20 میلیون هم بدی حاضر نمیشم با ادمی مث شما کار کنم
مطمئن باش.
سوم اینکه کسی از شما درخواست نکرد و برای این موضوع هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f118/74709/
و چهارم و مهمتر از همه اینکه خواهشا چشاتونو باز کنید پست منو درست مطالعه کنید دوست عزیز. من با کسی شوخی ندارم. هیچ زمان عرض نکردم توی 6 ماه کار اینترنتی نتیجه بده بلکه ذکر کردم ایشون توی 5 ماه توقع داشتند که کارشون سود بده که عرض کردم همچین چیزی امکان پذیر نیست.
درضمن پستتون اسپم بود.
تکرار نشه که گزارش میدم.
-
تعداد تشکر ها از sepiddownload.com به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 02:55
عضو جدید
اول اینکه من 8 میلیونی نداشتم که بخوام باهاش مدیریت کنم که اگر داشتم 100 درصد جواب میداد.
دوم اینکه نگفتم ماهی 2 تومن سود به شما میدم و اگر شما 20 میلیون هم بدی حاضر نمیشم با ادمی مث شما کار کنم

مطمئن باش.
سوم اینکه کسی از شما درخواست نکرد و برای این موضوع هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید :
فروش سایت دانلود
و چهارم و مهمتر از همه اینکه خواهشا چشاتونو باز کنید پست منو درست مطالعه کنید دوست عزیز. من با کسی شوخی ندارم. هیچ زمان عرض نکردم توی 6 ماه کار اینترنتی نتیجه بده بلکه ذکر کردم ایشون توی 5 ماه توقع داشتند که کارشون سود بده که عرض کردم همچین چیزی امکان پذیر نیست.
درضمن پستتون اسپم بود.
تکرار نشه که گزارش میدم.
1- سعی کن همه جا خوب و صحیح حرف بزنی وقتی چیزی راجع به شخصی نمیدونی قضاوتی نکن
2-من با کمال ادب با شما حرف زدم و پیشنهاد دادم ولی شما بی ادبانه جواب دادی
3-یادم رفت که کلا انجمن برای چیه هر کی بیاد برای خودش پست بده بقیه هم نه نگاه کنند نه کاری داشته باشند
4- اسپم چیست ؟ 5-سعی نکن کسی در مورد کسی نظری بدی چون در دو پست قبلیت ندونسته بد قضاوت کردی + بین باش
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
-
تعداد تشکر ها ازavalhost به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 03:07

نوشته اصلی توسط
avalhost
1- سعی کن همه جا خوب و صحیح حرف بزنی وقتی چیزی راجع به شخصی نمیدونی قضاوتی نکن
2-من با کمال ادب با شما حرف زدم و پیشنهاد دادم ولی شما بی ادبانه جواب دادی
3-یادم رفت که کلا انجمن برای چیه هر کی بیاد برای خودش پست بده بقیه هم نه نگاه کنند نه کاری داشته باشند
4- اسپم چیست ؟
5-سعی نکن کسی در مورد کسی نظری بدی چون در دو پست قبلیت ندونسته بد قضاوت کردی + بین باش
1 - در حد خودتون باهاتون صحبت کردم.
2 - پاسخ دادم.
3 - من یادتون میارم که انجمن واسه اینه که دوستان با هم به تبادل نظر و... بپردازند نه اینکه یه نفر واسه خوش گذرانی و یا بالا بردن تعداد پست ها و یا تشکراش اطلاعات غلط بده و یا عقیده یه نفر دیگه رو زیر سوال ببره و یا اینکه به حرف های متفرقه که هیچ ربطی هم به موضع تاپیک نداره بپردازه و یا اینکه موضوع رو منحرف کنه و مهمتر از همه اینکه درست پست یه بنده خدارو نخونه بعد بخواد در موردش قضاوت کنه.
4 - اسپم به پستی میگند که شما اومدید بدون هیچ اطلاعاتی از حتی پستی که دارید در موردش نقل قول میکنید بیایید کور کورانه قضاوت کنید. (جسارت نشه چون کور کورانه یه اصطلاحه عزیز.)
5 - عزیز یادم نمیاد قضاوت غلط کرده باشم چون اصلا قضاوت نکردم. نظر شخصیمو به دوستان ابلاغ کردم. این شما هستی که داری اینجا در مورد بنده قضاوت میکنی !
درضمن وقت اضافی ندارم بخوام با شما بحث بی مورد بکنم چون اصلا نه نتیجه ای داره و نه افرادی چون شما حرف های مارو میتونن بفهمن ! این مشکل میتونه از این باشه که پست های امثال مارو درست مطالعه نمیکنید بعد میایید اینجا یه چیزی انحرافی میپرونید در آخر هم کار به هزار تا بحث بی مورد و بی لزوم که همش بیهوده و صرفا و صرفا و صرفا چهت وقت گذرانی بوده میکشه... پس نتیجه میگیریم بحث با شما اصلا عاقلانه نیست.
پستاتون هم گزارش میشه. به هرحال مدیران محترم هستند اینجا. یا پستای بنده رو حذف میکنند یا مال شما و یا مال هردو رو دیگه. (خودشون بهتر از ما میدونند چکار کنند.)
-
تعداد تشکر ها ازsepiddownload.com به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 03:14
عضو انجمن
دوستان لطفا تاپیک رو منحرف نکنید
-
تعداد تشکر ها ازDr.Oxygen به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 03:53
-
تعداد تشکر ها ازamir.01 به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2013, 17:20

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com

نمی دونم شما چرا تو هر چیزی دخالت می کنید
شما اگه کمکی می خواید بکنید به استاتر عزیز کمک کنید و تو کار مردم دخالت نکنید
بی ادبیتون هم کاملا مشخص شد چرا چون به راحتی به خودتون اجازه می دید در کار دیگران دخالت کنید
این کار خیلی زشتی هست
و یادآور بشم من 12 سال سابقه کار با اینترنتی دارم دوست نداشتم اینو بگم
تو اینترنت از هر کاری که فکر کنی تا هر کاری رفتم و تجربه کسب کردم
و تقریبا یاد گرفتم که چه طوری از اینترنتی در آمد داشته باشم
و این رو هم بگم اون سایت تفریحی که راه انداختیم الان رتبه 250 ایران هست
ببینم شما که دم از مدیریت میزنی می تونی در عرض 4 ماه اونم به صورت سودمند تبلیغ کنی و آمار ثابت به دست بیاری
این هزینه ای که گفتم برای بالا کشیدن سایت انجام دادم. پس بیرون نریختم
ولی این رو از من بگیر و تو ذهنت داشته باش
سعی کن تو کار دیگران دخالت نکنی
چون دخالت کنی تو کارت هم یکی پیدا میشه چنان دخالت کنه که خودت هم نفهمی از کجا خوردی
وسلام
-
تعداد تشکر ها ازrodfile.ir به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 10:57
عضو انجمن
یاد بگیرید توی مکان های عمومی درست بحث کنید!
تاپیک بسته شد.
-
تعداد تشکر ها از Veria به دلیل پست مفید