صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 789101112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 180

موضوع: حساب بانکی جاری آمریکا به نام شما با هویت خارجی

عضو جدید hadipro آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : حساب بانکی جاری آمریکا به نام شما با هویت خارجی

نقل قول نوشته اصلی توسط amin7x نمایش پست ها
    لطفا قیمت و مشخصات رو پ.خ کنید.
    ارسال شد دوست عزیز . باتشکر
    افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
    >>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

.................................................. ............
    ویرایش توسط Wartra : March 31st, 2013 در ساعت 22:54

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

.................................................. ...............................
    ویرایش توسط Wartra : March 31st, 2013 در ساعت 22:54

عضو انجمن ali_fattahi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    116 پست

دوستان یک نکته رو متذکر بشم که این روز ها هرکسی میاد میگه ما حساب فلان جا باز میکنیم .
    اولا هر آدم عاقلی میدونه که باز کردن حساب تو آمریکا فقط برای آمریکاییهای هست که مقیم اون کشور هستند و به هیچ عنوان برای شما حساب باز نمیکنن مگر اونجا مقیم باشید یا شرکت داشته باشید
    دوما آدم عاقل نمیاد به اسم یه شخص دیگه ای حساب باز کنه . اینها به اسم و ادرس یکی دیگه حساب باز میکنن . عملا دارید به حساب یکی دیگه پول واریز میکنید و دارید با پول خودتون آتیش بازی میکنید .
    بنده از همین دوستمو که حساب باز میکنن سوال پرسیدم که فی چنده گفتند n تومن . منم در سوال بعدی پرسیدم از این n تومن چقدرش تو حساب خودم باقی میمونه و جوابی دریافت نکردم و این اولین نشونه کارکرد نادرست ایشون بود .

این دوستمون هم که متضرر شدن باید به پولشون برسن و اونی که حساب باز کرده باید مدارکش که باهاش با پول مردم بازی میکرد و دنبال سودجویی خودش بوده رو به Paypal ارائه بدن تا حساب از بلاک در بیاد.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    67 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Wartra نمایش پست ها
    دوستان من از آقای محترم حساب خریداری کردم....اولا دفعه اول که حساب رو بازی آنلاینم گذاشتم 60 دلار وارد حساب شد و به سرعت به دلیل اینکه مدارک جعلی هست بسته شد....و بار دوم به من حساب دادن و من دوباره شروع به کار کردن کردم و 300 دلار داخل حسابم بود که ایشون به من گفتن شما این حساب رو قرار بدین من یوزر پسوورد به شما میدم ولی همچنان به من پسوردی نداد و 300 دلار رو بالا کشید....

همه اینا با مدرک موجوده من که به پلیس فتا شکایت کردم + دادگستری و تا این آدم کلاهبردار رو ننشونم سرجاش بیخیال نمیشم تا بفهمه هر کسی تو این جامعه دست و پا بسته نیست و ممکنه خودش به دام بیافته

خرید نکنین 100% تایید نمیشه هر کسم میگه دروغ میگم با مدرک و دلیل بهش نشون میدم
    ما صفحات اول تاپیک روزه خوندیم برای شما؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

دوستان مشخص شد که ورود به پی پال از ایران باعث لیمیت شدن حساب شده ایشون در حال سفر بودند و به نت دسترسی نداشتند ولی با این حال زحمت کشیدند و یک حساب جایگزین + اطلاعات کامل تحویل ما دادند مبالغ $ دریافتی در پی پال هم چک شد و هم اکنون فعال میباشد. از اینکه در نتیجه گیری و قضاوت عجله کردم از ایشون عذر خواهی میکنم.
    ویرایش توسط Wartra : March 31st, 2013 در ساعت 23:15

تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    230 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_fattahi نمایش پست ها
    دوستان یک نکته رو متذکر بشم که این روز ها هرکسی میاد میگه ما حساب فلان جا باز میکنیم .
    اولا هر آدم عاقلی میدونه که باز کردن حساب تو آمریکا فقط برای آمریکاییهای هست که مقیم اون کشور هستند و به هیچ عنوان برای شما حساب باز نمیکنن مگر اونجا مقیم باشید یا شرکت داشته باشید
    دوما آدم عاقل نمیاد به اسم یه شخص دیگه ای حساب باز کنه . اینها به اسم و ادرس یکی دیگه حساب باز میکنن . عملا دارید به حساب یکی دیگه پول واریز میکنید و دارید با پول خودتون آتیش بازی میکنید .
    بنده از همین دوستمو که حساب باز میکنن سوال پرسیدم که فی چنده گفتند n تومن . منم در سوال بعدی پرسیدم از این n تومن چقدرش تو حساب خودم باقی میمونه و جوابی دریافت نکردم و این اولین نشونه کارکرد نادرست ایشون بود .

این دوستمون هم که متضرر شدن باید به پولشون برسن و اونی که حساب باز کرده باید مدارکش که باهاش با پول مردم بازی میکرد و دنبال سودجویی خودش بوده رو به Paypal ارائه بدن تا حساب از بلاک در بیاد.
    شما هیچ وقت در مورد مسائلی که در موردش نمیدونید نظر ندید. این سرویس همچنان فعال هست و بنده میتونم به اسم خارجی و هویت غیر ایرانی و معتبر این حساب رو تحویل بدم.

بنده مختارم به سوالهای انحرافی و نامربوط کسانی که که سعی در خراب نمودن تاپیک دارند پاسخ ندم. سوال شما در پی ام به طور قطع و یقین چیزی که در بالا نوشتید نبوده( ایشون قصد حلاجی در آمد و میزان سود بنده از این سرویس رو داشته اند)هر کسی بخواد بنده عین سوال ایشون رو منعکس کنم تا دوستان کمی بهشون بخندند.

ما همه سرویسها رو با توجه به تجربه کاری و تسلط بر کار خودمون به طور کامل و سالم تحویل یوزر میدهیم.
    ویرایش توسط hadipro : March 21st, 2013 در ساعت 22:36

عضو انجمن ali_fattahi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    116 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadipro نمایش پست ها
    شما هیچ وقت در مورد مسائلی که در موردش نمیدونید نظر ندید. این سرویس همچنان فعال هست و بنده میتونم به اسم خارجی و هویت غیر ایرانی و معتبر این حساب رو تحویل بدم.

بنده مختارم به سوالهای انحرافی و نامربوط کسانی که که سعی در خراب نمودن تاپیک دارند پاسخ ندم. سوال شما در پی ام 100% چیزی که در بالا نوشتید نبوده هر کسی بخواد بنده عین سوال ایشون رو منکس کنم تا همه کمی به شما بخندند.

ما همه سرویسها رو با توجه به تجربه کاری و تسلط بر کار خودمون به طور کامل و سالم تحویل یوزر میدهیم.
    شما مدارکی که اثبات میکنه حساب دوستمون رو نبستند رو بفرمایید و نیازی هم به خنده نیست .

تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    230 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_fattahi نمایش پست ها
    شما مدارکی که اثبات میکنه حساب دوستمون رو نبستند رو بفرمایید و نیازی هم به خنده نیست .
    اگر پستها رو با دقت بخونید متوجه میشید. ضمنا" تاریخ تحویل حساب به ایشون 7 روز قبل از تاریخ لیمیت بوده (تصویر +ساعت و تاریخ ارسال مشخصات حساب پیپال موجود است)ولی متاسفانه با تذکر های مکرر ایشون با آی پی ایران خواسته یا نا خواسته اقدام به تست و... کردند که نهایتا" منجر به لیمیت شدن حساب گردید. ( پی پال در مورد ایران بسیار حساس بوده و در 95% مواقع حساب از لیمیت در نمیاد)بعد از حدود 1 ساعت تماس با اپراتور پیپال نهایتا" راضی شدند که مانده موجودی حساب رو در زمان تعیین شده از پی پال خارج کرده و حساب برای همیشه بسته بشود.( permenant limit).
    ویرایش توسط hadipro : April 1st, 2013 در ساعت 11:56

عضو انجمن servervds.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    639
    تشکر شده در
    493 پست

سلام
    شرایط رو لطفا اعلام کنید
    شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
    " پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
    " پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 789101112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)