نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: الان بهترین شرکت هاستینگ از نظر پشتیبانی و کیفیت کدوم شرکته ؟ اسفند نود و یک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن compiler آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    443 پست

پیش فرض پاسخ : الان بهترین شرکت هاستینگ از نظر پشتیبانی و کیفیت کدوم شرکته ؟ اسفند نود و یک

نقل قول نوشته اصلی توسط dataecom نمایش پست ها
    من فکر میکنم باید رسته فعالیت هر سایتی ابتدا مشخص بشه و بر اساس نیازشون بهشون سرویس داده بشه . دقیقا همون چیزی که در دنیا هست . شرکت محترم هاست دی ال این رویه را به هم زد و در واقع اومد برای مشتریان با بازدید کننده بالا سرویسهای ارزان قیمت داد که باعث شد که خودش به مشکل بربخوره و بقیه شرکتهای همکار هم نتونند سرویسهای مشابه را بدهند . این باعث میشه که مشتری ها در هر حالتی ناراضی باشند .
    به هر حال چیزی که در استانداردهای ارائه سرویسهای خوب برای سایتهای با بازدید کننده بالا هست ارائه سرورها با منابع اختصاصی است . که اون هم هزینه های خودش را داره .
    سلام

کاری به قیمت هاش ندارم (هر چند تا جایی که یادمه همون موقع هم گرون بود و میانگیشن ماهیانه بین 20-40 بود برای سایت های معمولی ) ولی صبحت دوستمون سر کیفیت هاست دی ال بود که انصافا به نظر شخصی بنده تو دنیا یه چیز تک بود .

من سراغ ندارم هاستینگی که اون همه سایت با بازدید های وحشتناک زیاد رو با کیفیت هاست دی ال هاست کنه .

هر چه سایت ها بزرگ تر و پر بازدید تر باشن ، حمله و اتک و اختلال در دیتابیس و خیلی چیزای دیگه سرور رو چند برابر بیشتر از سرور های معمولی تهدید میکنه . هاست دی ال انصافا تک بود و قیمتش هم خوب بود در برابر کیفیتی که ارائه میکرد . الان یا نمیگیره یا صحبت از 100 هزار تومان در ماه به بالا هست

منظور من شمانیستید کلی میگم ، متاسفانه همکاران زیادی رو دیدم که همیشه راجع به هاست دی ال مسائلی به دور از انصاف میگن که درست نیست

شما کافی یه reverse ip بگیری ببینی رو هر سرورش چند تا سایت بزرگ و پربازدید هاست شده تا متوجه هنر مدیریت سرورشون بشید . من یادم نمیاد کسی از مشکلات هاست دی ال مثل دان تایم زیاد یا رفتار غیر حرفه ای و ... شکایتی کرده باشه .

موفق باشید
    ویرایش توسط compiler : March 19th, 2013 در ساعت 20:39

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)