این سایت سب نمایش پیغام خطای آفلاین برای سایت های پر بازدید در دوره های زمانی نامشخص می شود. بنده بر روی چند سایت تست کردم . (پر بازدید ! )
این سایت سب نمایش پیغام خطای آفلاین برای سایت های پر بازدید در دوره های زمانی نامشخص می شود. بنده بر روی چند سایت تست کردم . (پر بازدید ! )
بعضی وقتا خطای آفلاین میده ولی در برابر حملات داس خیلی میتونه مفید باشه
بزرگ ترین ایرادش Expire شدنی پی در پی Session ها است . تو وردپرس سیستم کاملا فرق داره و هیچ وقت Logout نمیشه یوزر ولی در اسکریپت هایی مثل ویبولتین و پرستا شاپ شما با هر برا ریفرش از سایت بیرون میفتید و باید مجددا لاگین کنید . یا اینگه موقع لاگین تیک ذخیره کنید رو حتما بزنید که مثلا پرستا شاپ نداره این گزینه رو!
دلیلش هم اینه که تمام ترافیک یوزر ها با هر آی پی که هست میره تو سرور های Cloudflare از اونور با آی پی های خود Cloudflare وارد سایت میشه . رنج آی پی هاش هم خیلی محدوده . به همین دلیل تو سایت های پر بازدید 100 نفر آنلاین با 10 تا آی پی دارن میچرخن و این آی پی ها در لحظه به افراد مختلف اختصاص داده میشه . نتیجش میشه Expire شدن Session کاربر قبلی و اختصاص آی پی با Session جدید به کاربر بعدی
راهش هم نصب پلاگین مخصوص آپاچی هست که خود کلاود فلیر تو سایتش پیشنهاد کرده
ما که واقعا خیلی استفاده کردیم از این سرویس . اگر خواستید پیام بدید نمونه سایت هایی که الان پشت کلاود هستند رو ارسال کنم
هم سرعت بسیار بالا میره هم ترافیک هرز و کثیف وارد سرور نمیشه و جلوی اتک های نسبتا بزرگ رو هم میشه تا حدودی باهاش گرفت
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)