عکس رو ببینید![]()
http://0up.ir/do.php?imgf=136344787685941.png
برو اونور برق سرعتش موهاتو فر نده![]()
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
من با سرعت قبلش زیاد کاری ندارم، اما هرچه بود سرعت دانلود از سرورشون به 1 مگ بر ثانیه محدود بود و wget بکاپ 20 گیگ این سایت برای ما حدود 7 ساعت طول کشید.
در ضمن دوستان ظاهرا به مشاهده صفحه اول سایت اکتفا می کنند که درست نیست و بهتره عضو بشوند و داخل شیرترانیکس سرعت را بسنجند.
با سلام به همه دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند
حتما توی صفحات قبل متوجه شدید که سرانجام سفارش من چی شد؟
من سرویس رو از شرکت شیواهاست گرفتم
چند مورد رو لازم میدونم بگم.
1- در مدت یکسال گذشته بنده 4 بار سرور عوض کردم که در هر مورد انتقال سرور و پروسه ریستور بکاپ بیش از 2 روز وقت میبرد. انتقال به شیواهاست بطور کامل در کمتر از 12 ساعت انجام شد و سایت بعد از کمتر از 20 ساعت از شروع انتقال برای برخی کاربران در دسترس قرار گرفت. که بنده به شخصه لذت بردم!
2- در مورد سرعت لود صفحات بطور نسبی اغلب کاربران بسیار راضی بودند و کسی در مورد سرعت گلایه ای نداشت مگر در یکی دو مورد در روزهای اول که مربوط میشد به کانفیگ سرور و به سرعت رفع شد
3- همکاری و تعامل بخش پشتیبانی شرکت واقعا راضی کننده بود
4- بررسی های انجام شده توسط شیواهاست از شیرترانیکس به نظرم وقتی کامل شد که یک اکانت در سایت من ایجاد کردند و همسو با سایر کاربران بخش های مختلف سایت رو مورد مطالعه قرار دادند! که طی دو سال سن سایت هیچوقت این مورد تکرار نشده بود. و به نظر من کار بسیار درستی بود.
آشنایی یک مدیر سرور یا یک CMS نباید فقط در حد شنیدن اسم اون CMS باشه
در مجموع من از سرویسی که از ایشون خریدم راضی هستم. ایشون هم که بیان کردند وضعیت سرور بسیار عالیست. پس با این تفاسیر من هم نیازی به خرید لایت اسپید نمی بینم چون آپاچی در حال حاضر بسیار راحت جوابگو هستش و کاربران هم راضی هستند
همانطور که در اولین پست هم اعلام کردم در صورتی که از سرویس خریداری شده راضی باشم این سرویس رو به سایر شیرترانیکسی هم پیشنهاد میدم.
در اولین مورد بنده، دوست عزیزم آقای حسینی رو به این شرکت معرفی کردم و ایشون هم از شیواهاست برای سایت فیسکوب - به شبکه اجتماعی فیس کوب خوش آمدید. هاست گرفتند
از پشتیبانی شیواهاست هم کمال تشکر رو دارم...
بابت آفرهای دوستان هم ممنونم
موفق باشید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)