نوشته اصلی توسط iranistar دوستان دنبال یک سرور خیلی خوب میگردم الان سرور با 2-3 گیگ رم دارم جوابگو نیست یکی رو میخوام برام آپاچی رو بهینه سازی کنه Ram 2 G Cpu 2 core * 3.56 Ghz Port 1Gbps ماهانه 55 هزار تومان کانفینگ وب سرور و ... رایگان خواهد بود
خرید لایسنس نود 32 خرید لایسنس ویندوز خرید لایسنس ویندوز 10
iranistar, merci
نوشته اصلی توسط Milad-H Ram 2 G Cpu 2 core * 3.56 Ghz Port 1Gbps ماهانه 55 هزار تومان کانفینگ وب سرور و ... رایگان خواهد بود آپاچی برام مصرف بالایی داره ببینید این رو جوابگو هست؟ عکس : aaasds.jpg
merci
نوشته اصلی توسط Milad-H Ram 2 G Cpu 2 core * 3.56 Ghz Port 1Gbps ماهانه 55 هزار تومان کانفینگ وب سرور و ... رایگان خواهد بود روی سرور کنونی هیچ کانفینگی نیست ؟ احتمالا رم 2.5 الی 3 ایده آل تر باشد
نوشته اصلی توسط Milad-H روی سرور کنونی هیچ کانفینگی نیست ؟ احتمالا رم 2.5 الی 3 ایده آل تر باشد رم سه هست الان باز دان میشه کانفیگ درستی که فکر نمیکنم!!!
نوشته اصلی توسط iranistar رم سه هست الان باز دان میشه کانفیگ درستی که فکر نمیکنم!!! فکر میکنم با رم 3 و کانفینگ پاسخ گو باشد شاید حتی کانفینگ بیشتر از رم تاثیر گذار باشد عکس ضمیمه شد، در زمان اوج مصرف است ؟
نوشته اصلی توسط Milad-H فکر میکنم با رم 3 و کانفینگ پاسخ گو باشد شاید حتی کانفینگ بیشتر از رم تاثیر گذار باشد عکس ضمیمه شد، در زمان اوج مصرف است ؟ والا همین صبح هست دو روز هست نخوابیدم یبار که کلا هارد بالا نیومد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن