با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
نظرتون در مورد دیتاسنتر اختصاصی مثل تبیان چیه که همیشه در حدود چهار هزار نفر یا بیشتر در یک سرورش آنلاین هستند و سرعتش از هم جهت لود صفحات و هم دانلود فایلها کمتر از آمریکا و اروپا نیست که بیشتر هم هست ؟! :flowers:
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
cloob.com هم تو ایرانه سرورش....
یکی دیگه هم یافت شدافرانت هم هست. دمو تور هم داره
دو تا دیگه هم پیدا کردم!
رادکام و میهن نیک
اینجوری که پیش میره، فکر کنم همه سرور هامون رو بیاریم داخل ایران !
ماشالله این همه دیتاسنتر داشتیم و خودمون خبر نداشتیم ، حیف .... :eek:
شرکت هاستینگ ایفاکو
علی جان شما وقتی میخواید برید مجوز بگیرید بر اساس دیتایی که دارید بهتون میدند شما دیتا باید اول بگیرید بعد برید دنبال این موضوع هاشادمین جان من کاملا به شما حق می دهم تمام مواردی که شما ذکر کردید درست است ولی من فکر می کنم این موضوع یک کار طولانی است یعنی زمان زیادی نیاز دارد و من با مجوز شروع می کنم ....
اقای طاهر نژاد چرا تاپیم رو خراب میکنید؟
کجا تبیان دیتا سنتر هست؟ کجا cloob دیتا سنتر هست؟
ما که نمیخوایم یه سایت رو ایران میزبانی کنیم؟
بحث سایت با دیتا سنتر فرق میکنه
تنها دیتا سنتری که العان ایران داره روش کار میکنه همون پار آنلاین هست
در ضمن افرنت هم سرور روم هست نه دیتا سنتر
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
کاملا درسته تنها جایی که در ایران بصورت حرفه ای به عنوان دیتاسنتر دارن کار می کنند همون پارس آنلاین هست !
منظور من از آوردن اسم تبیان این بود که : با سرعت اینترنت 2 الی 3 مگابایت ایران چطوری سرور تبیان میتونه حدود چهار هزار نفر و یا بیشتر کاربر آنلاین همزمان داشته باشه اونهم با سرعت و کیفیت خوب ؟!
شرکت هاستینگ ایفاکو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)