نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کیفیت با هزینه بالا مهمه برای مشتریان یا هرچی هزینه کمت

رأی دهندگان
12. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • هزینه کمتر ، ترجیح میدهند اعداد و ارقا بالاتر باشه - منابع نامحدود حالاو اقعی یا الکی

2 16.67%
  • کیفیت بالا - هزینه بیشتر - پایداری

10 83.33%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نظر سنجی ، کیفیت بالا یا هزینه پائین سرویس های ایران ؟ (روبینا سرور)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن parsdrive آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    767
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : نظر سنجی ، کیفیت بالا یا هزینه پائین سرویس های ایران ؟ (روبینا سرور)

منابع نامحدود چه ارتباطی داره که در گروه اول قرار بگیره؟ یعنی هر کسی هاست نامحدود میده چه واقعی و چه درغین(به قول شما الکی) یعنی کیفیت پایین وهزینه کمتر یده و اونی که بیشتر هزینه می کنه لزوما معادل کیفیت بالاست. مهم صداقت فروشنده در فروش سرویس هست و اینکه ذات اون فرد فقط کار و کسب درآمد باشه یا اینکه صرفا چپاول! اصلا ارتباطی بین اجزاء سوالات نظر سنجی نیست.

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : نظر سنجی ، کیفیت بالا یا هزینه پائین سرویس های ایران ؟ (روبینا سرور)

نقل قول نوشته اصلی توسط parsdrive نمایش پست ها
    منابع نامحدود چه ارتباطی داره که در گروه اول قرار بگیره؟ یعنی هر کسی هاست نامحدود میده چه واقعی و چه درغین(به قول شما الکی) یعنی کیفیت پایین وهزینه کمتر یده و اونی که بیشتر هزینه می کنه لزوما معادل کیفیت بالاست. مهم صداقت فروشنده در فروش سرویس هست و اینکه ذات اون فرد فقط کار و کسب درآمد باشه یا اینکه صرفا چپاول! اصلا ارتباطی بین اجزاء سوالات نظر سنجی نیست.

نامحدود وجود خارجی داره عزیز ؟

نمیخوام این صحبت باز بشه در این تاپیک ، در این مورد تاپیک های زیادی در انجمن هست که صحبت شده و همیشه هم صحبت به نا کجا آباد کشیده شده چرا چون اگر وجود هم نداشته باشه چون یک سری چنین آفر ها و فروش هایی دارند و میخواهند مشتریان خود را از دست ندهند به ناحق از سرویس و کلمه ی نامحدود دفاع میکنند.

نامحدود در گروه اول نظر سنجی قرار گرفته به همراه قیمت پائین چون اولا نامحدود وجود خارجی نداره دوما اگر سرویس به ظاهر نامحدود (که اسم درستش نامحدود نیست اسم درستش بدون محاسبه مصرف) داده بشه باید هزینه بیشتر از یک سرویس معمولی گرفته بشه تا مثلا یک هارد کم اومد سرویس دهنده قدرت خرید هارد دیگه داشته باشه و جمع نکنه یا نگذاره بره و ...

در دید مشتریان :

هاست وب 1 گیگ ماهانه 1 تومان

هاست وب نامحدود ماهانه 10 تومان

اگر مشتری باشه میاد به نامحدود هم میگه گران میدید من فوقش مصرفم 5 گیگه برای همین دنبال نامحدود ارزانه و تو دسته اول نظر سنجی قرار دادم.(کلا موضوع دید مشتری هست)

به کار بردن کلمه ی نامحدود در گروه اول یک دلیل دیگم داشت دقت کنید گفتم که اعداد و ارقام بالاتر با گفتن نامحدود خواستم بگم هرچیزی که مشتری فرض میکنه میخواد و فراتر از هزینه پرداختیش.

کلا این تاپیک صحبت گران فروشی یا ارزان فروشی یا واقعی بودن یا واقعی نبودن نیست صحبت دید مشتریه و قرار هم نیست همکاران زیر سوال بروند یا تحلیل بشه کارشون.

(اگر دست من بود مود اول را اصلاح میکردم در نظر سنجی که سوء تفاهم پیش نیاد متاسفانه در ویرایش رفتم اصلاح نمیشه)

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : March 6th, 2013 در ساعت 13:50
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن parsdrive آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    767
    تشکر شده در
    560 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    نامحدود وجود خارجی داره عزیز ؟

نمیخوام این صحبت باز بشه در این تاپیک ، در این مورد تاپیک های زیادی در انجمن هست که صحبت شده و همیشه هم صحبت به نا کجا آباد کشیده شده چرا چون اگر وجود هم نداشته باشه چون یک سری چنین آفر ها و فروش هایی دارند و میخواهند مشتریان خود را از دست ندهند به ناحق از سرویس و کلمه ی نامحدود دفاع میکنند.

نامحدود در گروه اول نظر سنجی قرار گرفته به همراه قیمت پائین چون اولا نامحدود وجود خارجی نداره دوما اگر سرویس به ظاهر نامحدود (که اسم درستش نامحدود نیست اسم درستش بدون محاسبه مصرف) داده بشه باید هزینه بیشتر از یک سرویس معمولی گرفته بشه تا مثلا یک هارد کم اومد سرویس دهنده قدرت خرید هارد دیگه داشته باشه و جمع نکنه یا نگذاره بره و ...

در دید مشتریان :

هاست وب 1 گیگ ماهانه 1 تومان

هاست وب نامحدود ماهانه 10 تومان

اگر مشتری باشه میاد به نامحدود هم میگه گران میدید من فوقش مصرفم 5 گیگه برای همین دنبال نامحدود ارزانه و تو دسته اول نظر سنجی قرار دادم.(کلا موضوع دید مشتری هست)

به کار بردن کلمه ی نامحدود در گروه اول یک دلیل دیگم داشت دقت کنید گفتم که اعداد و ارقام بالاتر با گفتن نامحدود خواستم بگم هرچیزی که مشتری فرض میکنه میخواد و فراتر از هزینه پرداختیش.

کلا این تاپیک صحبت گران فروشی یا ارزان فروشی یا واقعی بودن یا واقعی نبودن نیست صحبت دید مشتریه و قرار هم نیست همکاران زیر سوال بروند یا تحلیل بشه کارشون.

(اگر دست من بود مود اول را اصلاح میکردم در نظر سنجی که سوء تفاهم پیش نیاد متاسفانه در ویرایش رفتم اصلاح نمیشه)

یا حق
    چرا وجود نداره دوست عزیز؟ پس این همه سایت های معروف دنیا و شرکت های معتبر ایران نامحدود ارائه می کنند چیست؟ اگر منظورتون نامحدود به معنی بی پایان هست بله وجود نداره. اما در همه جای دنیا مفهوم ارائه کنندگان معتبر به معنی بدون محدودیت هست یعنی کاربر محدود نشده.

بنده خودم به گزینه دوم رای دادم!

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parsdrive نمایش پست ها
    چرا وجود نداره دوست عزیز؟ پس این همه سایت های معروف دنیا و شرکت های معتبر ایران نامحدود ارائه می کنند چیست؟
    اگر منظورتون نامحدود به معنی بی پایان هست بله وجود نداره. اما در همه جای دنیا مفهوم ارائه کنندگان معتبر به معنی بدون محدودیت هست یعنی کاربر محدود نشده.

بنده خودم به گزینه دوم رای دادم!

منظور بنده دقیقا حرف شماست ،

امیدوارم این رای شما از دید تجربتون و کل مشتریاتون باشه. (برای بنده نتیجه نظر سنجی مهمه)

ممنون که شرکت کردید.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)