نامحدود وجود خارجی داره عزیز ؟
نمیخوام این صحبت باز بشه در این تاپیک ، در این مورد تاپیک های زیادی در انجمن هست که صحبت شده و همیشه هم صحبت به نا کجا آباد کشیده شده چرا چون اگر وجود هم نداشته باشه چون یک سری چنین آفر ها و فروش هایی دارند و میخواهند مشتریان خود را از دست ندهند به ناحق از سرویس و کلمه ی نامحدود دفاع میکنند.
نامحدود در گروه اول نظر سنجی قرار گرفته به همراه قیمت پائین چون اولا نامحدود وجود خارجی نداره دوما اگر سرویس به ظاهر نامحدود (که اسم درستش نامحدود نیست اسم درستش بدون محاسبه مصرف) داده بشه باید هزینه بیشتر از یک سرویس معمولی گرفته بشه تا مثلا یک هارد کم اومد سرویس دهنده قدرت خرید هارد دیگه داشته باشه و جمع نکنه یا نگذاره بره و ...
در دید مشتریان :
هاست وب 1 گیگ ماهانه 1 تومان
هاست وب نامحدود ماهانه 10 تومان
اگر مشتری باشه میاد به نامحدود هم میگه گران میدید من فوقش مصرفم 5 گیگه

برای همین دنبال نامحدود ارزانه و تو دسته اول نظر سنجی قرار دادم.(کلا موضوع دید مشتری هست)
به کار بردن کلمه ی نامحدود در گروه اول یک دلیل دیگم داشت دقت کنید گفتم که اعداد و ارقام بالاتر با گفتن نامحدود خواستم بگم هرچیزی که مشتری فرض میکنه میخواد و فراتر از هزینه پرداختیش.
کلا این تاپیک صحبت گران فروشی یا ارزان فروشی یا واقعی بودن یا واقعی نبودن نیست صحبت دید مشتریه و قرار هم نیست همکاران زیر سوال بروند یا تحلیل بشه کارشون.
(اگر دست من بود مود اول را اصلاح میکردم در نظر سنجی که سوء تفاهم پیش نیاد متاسفانه در ویرایش رفتم اصلاح نمیشه)
یا حق