نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام

بله همیشه یک نوع کاربر نداریم.

به قول شما کاربر میاد میگه شما این قیمت میدید سرویس خوب نمیدید. کلا فکر نکنم کاربر فکر کنه این حرف یعنی چی ؟ سرویس خوب دادن یعنی چی ؟ ربطش با قیمت چی بود ؟

یکی میاد میگه من 10 گیگ هارد بیشتر نمیخوام نمیشه از 50 گیگ هارد 40 گیگش را کم کنید و 40 گیگ را به ترافیک اضافه کنید ؟ حالا نمیاد ببینه ترافیک قیمتش کجا و هارد کجا کلا چه جوری نسبت میدهند ؟

تمام توضیحات شما درسته ولی به عمق کار تمام این نوع مشتریان نگاه کنید ، مشتری خیلی راحت فروشنده را به گران فروشی و سرویس نادرست محکوم میکند.

که باز فکر کنم بر میگردیم به تاپیک هایی که در این انجمن قبلا زده شده که عدم فرهنگ درست در ایران و نا آشنا بودن کاربران با خدمات در نت.

به نظر من نقاط مشترک تمام این نوع مشتریان کم کردن کیفیت در عین حال دادن سرویس با قیمت پائین هست.

مثلا یکی رم 1 میده 100 تومان یکی میده 50 تومان هر دو نوشتند رم 1 ولی از پشت پرده خبری نیست که پردازنده چه قدر محدود هست ، پورت چه قدر محدود هست و ...

نمونه تاپیک که الان دیدم : http://www.webhostingtalk.ir/f161/73754/

کد:
http://www.webhostingtalk.ir/f161/73754/
اکسترن عزیز آدرس سایتتون چی بود ؟ یادم رفته sorry - گیگا ؟

یا حق
درود
بله صفحه اصلی پورتال - گیگاوی پی اس |سرور مجازی ایران|میزبانی وب|ثبت دامنه که دیگر تا مدتی ارائه خدمات نمی کنیم
صحیح- اما اگر دقت کنید اکثر سرویس هایی که به فروش می روند مخاطبا
در کل وقتی تصمیمی گرفته می شود با مخاطبان عادی یا در حالت کلی سرتاسر نت کار کردن سیاست های خودش رو می خواهد وقتی ما با یک شرکت دولتی در حال فعالیت هستیم کیفیت رو تامین می کنیم در مقابل هزینه خیلی فراتر از هزینه ای که از کاربر عادی می گیریم و راحتر کسب می کنیم
اما وقتی این نوع کار و فروش را در حالت کلی در نظر می گیریم باید با سیاست های آنها تطبیق دهیم خودمان را اما باز هم همان مسئله تعادل خواهیم رسید اینکه اطلاعات کافی وجود ندارد ایم مشکل ریشه در جای دیگری دارد وقتی ما هم بخواهیم اطلاع رسانی کنیم هزینه زیادی خواهد داشت پس بهتر هست در کنار کار اندکی هم به این موضوع بپردازیم تا مشترک اطلاعات کافی را بدست آورد
وقتی شما به طور مثال اعلام می کنید پورت باز اکثر مشتریان به موضوع دقت نمی کنند خیلی توجه بشه هنگام دانلود فایل هایی هست که اوله کار دانلود می کنند اما وقتی کار دانلود به پایان رسید و نوع کاربری خود را ایجاد کردن و وارد کار شدن اگر دچار مشکل نشوند دیگر به شما سلام هم نخواهد کرد تا روز سررسید این چیزی هست که ثابت شده است اما وقتی اعلام می شود پورت باز اگر خودمان دقت کنیم هزینه این پورت در ترافیک آن بدست می آید اما مشترک به این چیزها توجه ندارد وی کار خود را خواهد کرد و عقیده خود را دارد پس بهتر هست به نظر من سیاستی را پیش گیریم که هم ما را راضی نگه دارد و هم مشترک را همان موضوع تعادل باز-وقتی جایی رم 1گیگابایت را 100 هزار تومان در نظر می گیرد و مثلا فرد دیگر 50 هزار تومان و اولی با 50 گیگابایت ترافیک و دومی 100 گیگابایت دقت کنیم این دو یک قیمت هستند اما توجه نمیشه به این موارد... وقتی از 100 هزار تومانی سرویس گرفته شد و نیاز وی را برطرف نکرد دفعه دوم از 50 هزار تومانی استفاده خواهد کرد درسته که وقتی 50 هزار تومانی اعلام ترافیک اضافه می کند کاربر واکنش نشان خواهد داد اما اگر همین یک لیست پلن با آن مشخصات ایجاد کند و نیاز را با قیمت اولی برطرف سازد هم سود بهتری دارد هم واکنش کمتر مشتری بیشتر این بحث ها به سیاست کاری ختم می شوند در آخر
با تشکر