نقل قول نوشته اصلی توسط Hostine نمایش پست ها
با سلام خدمت دوستان
بنظرتون آیا امکانش هست خودمون خودکار یک اتحادیه هاستینگ راه بندازیم ؟؟
من حاضرم دفتر واسه اینکار تهیه کنم و بیوفتم دنبال جور کردن مجوز و این صحبتاش !!
اگر پیشنهادی چیزی دارید ارائه کنید ، هرچی تو ذهنتون هست که بنظرتون کاربردیه رو بگید ، ببینیم میشه آخریش یکاری در این زمینه کرد یا خیر ! بلاخره باید از یه جایی شروع کرد !
خواهشا جدی به این موضوع نگاه کنید. من واقعا تصمیم به تشکیل یک اتحادیه گرفتم. اونم با مجوز و قانونی ! دستم هم واسه این کار بازه هر پیشنهادی دارید ارائه کنید تا به یک جمع بندی برسیم و من شروع کنم. و اینکه آیا از طرف دوستان حمایت میشم اگر کاراشو انجام بدم ؟

یه سوال هم از دوستان وارد تر دارم اونم اینه که ، الان تو کشور های اروپایی آیا همچین اتحادیه ای وجود داره( که صد در صد وجود داره) ؟ قوانینشون چیه ؟ چه چیزهایی مد نظرشونه ؟؟

برای شروع من یک پیشنهاد دارم :
مثلا انجمن هایی مثل همین انجمن وب هاستینگ تالک فقط به سرویس دهنده هایی اجازه فروش سرویس بدن که داخل اتحادیه ثبت شده باشند و جواز کسب از اتحادیه داشته باشند.

باتشکر از همه دوستان ، خواهشا به مصخره نگیرید ، من حتما دستی دارم که اومدم این موضوع رو مطرح کردم.

بازم ممنون
با سلام

امکان پذیر بودن هست ولی خب فکر نکنید یک ماهه یا دو ماهه یا ... اوکی میشه خیلی دوندگی داره.

فعلا جلوتر از شما مجمعی بوده که دنبالشه و هنوزم هست ولی خب زیر ساختش هنوز فراهم نشده.

مشکل اول شما و کسی که جلوتون را میگیره مخابرات کشور هست.

شما وقتی مجمع میزنید برای این کار وقتی کسی تخلف بکنه یا ... فکر میکنید مخابرات به شما قدرت این را میده که با دستورتون بتوانید شبکه کل سرورهای اون هاستینگ که از ایران سرویس میگیره را قطع کنید ؟

بعد از مخابرات باید قدرت در وزارت ارشاد باشه که بتونید سایت را ***** کنید.

و ...

خیلی قدرت ها میخواهد برای این کار و این که از شما حساب ببرند وقتی قدرتی نباشه کاری پیش نمیره. (البته قدرت در راه درست) که برای گرفتن این قدرت خیلی مخالف و مشکل پیش پاتون هست.

نمیدونم حساب این ها را کردید یا خیر ...

یا حق