اگه من بجات بودم با ارائه سرور شروع میکردم.در حد 1 میلیون اول شروع کن.بعد برو جلو.گاماس گاماس:دی
اگه من بجات بودم با ارائه سرور شروع میکردم.در حد 1 میلیون اول شروع کن.بعد برو جلو.گاماس گاماس:دی
ویرایش توسط ma3oud91 : March 5th, 2013 در ساعت 11:26 دلیل: همین جوری p:
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
نمایندگی باتری اتومبیل بزن .درآمدشم خوبه.
کلا با 9-8 میلیون تومن میتونید یه کار عالی انجام بدین و حداقل 800 به بالا در بیارین
اگه تلاش کنین ماهی 3 تومن به بالا هم میتونین در بیارید.اوایل سود نداره ولی جا میافته بین مردم که شما هم مغازه دارین و قیمت هاتون مناسبه و...
هاستینگ خیلی خوبه ولی نه جدی!
اگه بخوای جدی کار کنی بد بخت میشی
باید خیلی قوی باشی وگرنه کم میاری
هاستینگ به درد سرمایه ی کم میخوره 400-500 تومن ماهانه بسته بسته
من روی پیشنهاد تک تک دوستان سرچ و فکر کردم. گزینه های گیم سرور و آپلود سنتر اختصاصی و بزرگ خیلی بهتر هستن که هنوزم دارم فکر میکنم.
ولی گزینه باطری اتوموبیل رو اصلا 1% هم فکرشو نمی کردم توی این تاپیک مطرح کنی
ولی خوشم اومد واقعا درسته سودش زیاده. اما تخصصشو ندارم. ممنون از نظرتون
اما در حال حاضر همین تاپیکو روزانه یکی دوبار از اول تا آخر میخونم که رو پیشنهادات مجرب ها کار کنم
در کل دوستان منو به پیش زمینه های مثبت و خوبی هدایت کردن که برام مفید بودن
فعلا که حرکتی نزدم ولی میزنم
اما در کنار اینا ، خرید امتیاز یه وبسایتی که در آمد ماهیانه ی تقریبا خوبی داره شاید راحت تر باشه!
مثلا 10 تومن بفروشه و حدوداً ماهیانه 2-3 تومن در آمد داشته باشه!!! البته مهاله 10 بفروشه با این میزان در آمد ولی اگه باشه ، شاید متقاضی خریدش زیاد باشه
ویرایش توسط 1406 : March 5th, 2013 در ساعت 15:56
نميدونم چرا هيچ كس نگفت اينو!
اگر دنبال كار هستيد و ميخوايد دسترنج خودتون رو بخوريد، سواد كسب كنيد و تو هاستينگ سرمايه گذاري كنيد.
اگر ميخوايد يه گوشه بشينيد و پول خودش بياد، طلا بخريد! قرار دادن پول تو بانك بزرگترين اشتباهه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
تجربه ای که من دارم به دنبال کلو کردن سرور در ایران باشید
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Website:http://www.Loginvps.com
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
مرسی رفیق
کلو کردنو خیلی از دوستان با تجربه عنوان کردن منم زیاد بهش فکر کردم.
اما چون خودم فقط در حد شنیده های همین تاپیکی که زدم در موردش اطلاع دارم ، برام سئواله که واقعا چرا خوبه؟
به خاطر اینترنت ملی خوبه؟
کلا جریانش چیه که همه عنوان می کنن کلو کردن توی چند ماهه سود ده میشه
کلاً کار نت ریسک داره
اگه ایده ی خاصی دارید من میتونم برنامه نویسی ایش رو انجام بدم براتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)