عزیز این چیزا یه چیزه سادست
شما می تونی خیلی راحت به اسم کسی که این شرایط رو داره بگیری و خودت کار کنی..
عزیز این چیزا یه چیزه سادست
شما می تونی خیلی راحت به اسم کسی که این شرایط رو داره بگیری و خودت کار کنی..
شما باآقای تاری مهر صحبت بکنیدایشون برای ثبت شرکت این مجوز رو دریافت کرده اند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مجوز چه نوع شرکتی؟
این مهمه؟
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
مدیر henter فکر کنم نام کاربری شون tarimehr باشه
بگردین آبی شکل هست آواتارشون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام
ما مجوز اداره ارشاد رو داریم، تقریبا به مدرکی که داشتم نگاه نکردن فقط گفتم دانشجو هستم و کارت دانشجویی دادم یک سری آزمایش اعتیاد هم گرفتن و بعد سه چهار ماه مجوز رو دادند
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
با سلام
اگر موضوع فعالیت شرکت یکی از اینها باشه کارشناس اداره ثبت شرکت ها، بهتون ابلاغیه میزنه که از وزارت ارشاد و سازمان مقررات رادیویی مجوز بگیرید .
تجارت الکترونیک و ایمیل مارکتینگ
دقیقا مانند تصویر زیر
MOJavez2.jpg
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)