نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: چرا همیشه مشکلات هست ؟؟ . راه حل رفع مشکلات چیست ؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : چرا همیشه مشکلات هست ؟؟ . راه حل رفع مشکلات چیست ؟؟

شماها نظراتتون رو گفتید.. از طرف هاست فروشها... اما من سایت دار هستم و نظرم رو میگم از طرف سایت دارها و مصرف کنندگان هاست و دلیل اینکه چرا هنوزم همه دنبال ارزون هستند!!!

بنده 9 سال هست تو کار سایت داری هستم. 3 بار سایتم رو به علت مشکل مالی رها کردم و آخرین سایتم مال 5 سال پیش هست که شکر خدا هنوزم پابرجاست.. 6 - 7 سال پیش نمیدونم کیا یادشونه با سرکار امدن سایتهای دانلود و موزیک و فیلم و... آن سایتهای قدیمی شروع کردند به دادن خدمات رایگان. پولدار بودند و خوب هاست میخریدند و انواع و اقسام فایلها رو رایگان میزاشتند ملت میومدند دانلود میکردند..سایتهای دیگر کورکورانه و به دلیل اینکه میخواستند مثل آنا بشن همه وقتی سایت میزدند کلی هزینه میکردند و رایگان فایلها رو در اختیار بقیه میزاشتند.طوری که مردم به لینک مستقیم عادت کردند.کم کم با بالا رفتن سرعت اینترنت و افزایش هاست و... دیدیم که سایتها رو به آپلود فایلهای حجیم کردند و بازم مردم رایگان دانلود میکردند.کلا یک عادت بد در اینترنت به نام همه چیز رایگان مرسوم شد و ملت هر سایتی میرفتند انتظار لینک مستقیم با بهترین سرعت و کیفیت و رایگان رو داشتند.
    هیچ سایتی هم نمیتونست فایلهاشو پولی کنه.چون از آن سایتهایی قدیمی مطمعنا شکست میخورد و بازدیدش رو از دست میداد و چون نمیخواستند رتبه و.. رو از دست بدند مجبور بودند کورکورانه زیر پای هر هزینه ای بروند و فقط سایتشون رو حفظ کنند. اما دریغ ازا ینکه بدونن بالخره زیر هزینه های سنگین کمر خم میکنند و دیگر نمیتونن خرج سایت رو بدند و مجبورند همونی هم که دارند از دست بدند و کلی هزینه و تلاش هیچ!
    با افزایش دلار و قیمتها خیلی سایتها ورشکست شدند و فروختند و ادامه ندادند چون باز هم فکر میکنند مردم به رایگان عادت دارند و با وجود سایتهای مشابه وقت طلف کردن هست.
    ما خودمون بعد 5 سال سایتمون رو ماه قبل تبدیل به vip کردیم.خیلی نظرات و فحش و.. خوردیم که کاربر فراری میشه و دیگه نمیان سایت و شکست میخوریم و ... اما چاره ای نداشتیم.دیگه هزینه سایت کمرشکن بود و مصرف هاست و پهنا بالا و دیگر کشش نداشتیم.دل رو به دریا زدیم. اکانتهای دانلود رو پولی و vip کردیم.تا دو هفته سایت از رتبه و.. افتاد و فحش خوردیم و تمسخر که جمع کنید میریم جای دیگر دانلود میکنیم رایگان و.. اما ایستادیم. شاید نتیجش واقعا برای ما باورنکردنی بود. کمتر از 3 هفته بیشتر از 400 اکانت فروختیم و پول کل هزینه سایت و هاست چهار برابرش در آمد!!! طوری که دیگر دستمون باز بود و راحت میتونستیم برای سایت هر خرجی میخواهیم کنیم.کاربرامون برگشتند و همونایی که فحش میدادند اکانت خریدند و عادت رایگان دانلود کردند رو ما به هزینه دار کردند برگردوندیدم!!!
    حالا وقتی یک سایت خرجش رو در میاره دیگه فکر ارزونی نمیکنه.دنبال کیفیت هست. دلیل اصلی اینکه هنوزم همه دنبال ارزونی هستند همین درآمد نداشتن از سایتشون هست. اگر دقت کنید هیچ سایت خارجی بزرگی لینک مستقیم رایگان نمیزاره.همه شیر هستند و سایتهای شیر هم وقتی بخوای چیزی رو دانلود کنی باید اکانت بخری!
    اینها بر میگرده به عادت غلط مردم ما.باید فرهنگ سازی بشه و سایت دارها باید از همین الان به فکر باشند و واژه رایگان رو از خودشون دور کنند.حرف من با تمامی سایتهای اصطلاح بزرگ هست که هنوزم دارند رایگان خدمات میدند و به خاطر یک رتبه کلی هزینه میکنند هیچ و پوچ.. البته خبرش و دارم کم کم آنها هم دارند پولی میشوند..

سایت دار محترم.آنی که داره شب و روز از سایتت دانلود میکنه حداقل یک Adsl داره که ماهانه 30 شارژش رو داره میده و یک وی پی 5 هزار تومانی!!مطمعن باش نمیمیره 3 هزار تومان حق اشتراک به سایت شما بده!! شما هم راحت میتونی با بالا رفت کاربرات هم به سایتت بیشتر برسی هم هزینه ها رو راحت بدی و خودتم کسب درآمد کنی!

اینها دلیل اصلی دنبال ارزونی بودن سرویس گیرنده هست.ما و شما هم باید فرهنگ سازی کنیم و تو گوش این مردم بخونیم واژه رایگان و مفت مرد!!
    ویرایش توسط delta : March 1st, 2013 در ساعت 19:01
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)