با سلام
ضمن تشکر از آقای هوشیار
در مورد قیمت ها ارائه شده برای سرور مجازی نظری ندارم چون ما در این زمینه فعالیتی نداریم.
اما در مورد میزبانی حرف ها . گله هایی رو دارم که چند ماهی هست رو گلومون گیرکرده.
اگه شما وقت کردید به چند تا از سایت های فروش میزبانی وب که در این انجمن فعالیت دارند و اونایی که ندارن , جالبه سایتی رو دیدم که 50 مگابایت رو میداد 2000 تومان سالانه ؟؟ نماد اعتماد و ... همش تکمیل بود من مودنم این چندتا اکانت میخواد رو سرور بسازه که هزینه تمدید سرور و لایسنس سی پنل رو که فکر کنم با قیمت ارز امروزی 150 تومان - 160 تومانی بشه رو بپردازه , برای جور کردن هزینه تمدید مجبوره زیاد اکانت رو سرور بسازه , مشکلاتی به وحود میاد مشتری فکر میکنه همه هاستینگ ها اینطورین ؟ باور می کنید اعتماد مشتری ها در طی 2 - 3 سال اخیر به هاستینگ ها کاهش پیدا کرده ؟ منظورم این هست که طرف تو این بازار بی در و پیکر مونده ماشا الله بعضی ها چنان قیمتی میگن که وقتی مشتری میاد قیمت سرویس ما رو میبینه ! میگه آقا فلان سایت با پهنای باند و امکانات بیشتر میده 3000 تومان شما میدی مثلا 20000 تومان در حالی که از طرف دیگه موضوع اطلاع نداره ! نا وارده فقط قیمت رو مد نظر قرار داده , نه کیفیت رو
دلیل دیگه رکود در بازار هاستینگ ایران مسئله همین نمایندگی (Reselleri) هاست , مدیر سرور با 5000 تومان ماهانه به طرف نمایندگی میده اونم 10 - 20 گیگ میگه آقا OverSell فعاله برو حال کن این صاحب نمایندگی هم میاد هاست با قیمت خیلی خیلی پایین میده , آتیش میزنه به جون و تن بازار
خلاصه سرتون دردنیارم بعضی از دوستان و فروشنده ها فقط به فکر منافع شخصی خودشون نباشن که با فروش بیشتر زیاد سود کنن , به فکر منافع عمومی و بازار هاستینگ ایران باشند که شاید خیلی ها از این بازار خرج زن و بچشون رو میدن .
با آرزوی موفقیت برای تمامی همکاران