سلام.
دوستان صرفا به این سبب که اینا توی پرداخت سر ما رو کلاه گذاشتن اینجا اینو مینویسم.
ی سرور ایکس ال هاست از ما دارن ( بهتره بگم داشتن ) - با اینکه این ماه 28 روزه ( ماه فوریه ) و امروز یکم مارچ هست و اینا میدونن و بارها گفتم که باید سر ماه پرداخت نمایند و با انکه باز دیشب مسیج و زنگ زدم به مسئولشون گفتند : چشم ! اما امروز پرداختی انجام نشد - وی پی اس هاشون رو ی نگاه انجام دادم دیدم سرور مجازی های ایکس ال هاست همه خاموش هستند ( یا بهتره بگم لود روی سرور نیست - یا حالا کنسل کردن با مشتری روی این سرور یا مشتری ها رو ترانسفر کردند - که مورد دوم واقع بینانه تره )
سرور دیگه ای که مالکیتش برای ماست رو از ما اجاره کردند ( آمریکا - رنج آی پی 198.23 ) و رنج ( 192.210 ) که با توجه به اینکه بسیار بسیار بد حساب هستند توی پرداخت و با اینکه قرارداد یکساله داشتیم اما بعد از سه ماه ( به دلیل اذیت شدن خودشون در سرویس دهی به مشتری ها ) اونم دو روز مونده به پرداخت ماه بعدشون ( این صحبت ماه قبله ) فرمودند از پس پرداخت بر نمیان - که باز ما مدارا کردیم و توی سه قسط ( 2 تا 200 و یک 300 تومن ) ازشون پول گرفتیم اما این ماه ( 10 روز پیش ) ازشون خواستم ما رو بیش از این اذیت نکنند و تشریفشون رو ببرن - که گفتند اوکی - با توجه به اینکه ایمان داشتم بسیار بی مسئولیت هستند بارها مسیج دادم - عرض کردم فراموش نشه ها . گفتند اوکی حواسمون هست - تا دیروز که یک روز مونده بود به یکم - تماس گرفتم گفتم همه اطلاعا رو بردین ؟ میخوام فرمت کنم سرور رو بدم ی مشتری دیگه - گفتند که مگه یکم شده ؟ ( خوب اگه یکبار هم نگاه به تقویم میکردید متوجه میشدید که فوریه چطوریه ماهش ) گفتم فقط تا 12 شب مهلت میدم حداقل یکی از رنج آی پی هاتون رو ازاد کنید ! ساعت 3 صبح تماس گرفتم ( میس کال ) + مسیج دادم که فرمودند بیدار شدن از خواب ( ما رو بگو فکر کردیم دارن انتقال میدن ) گفتند تا فردا مهلت بده - امروز 5 عصره و در آمریکا 8 صبحه و یکم شده و ما باید سرور رو به شخص دیگری ( خارجی ) اجاره بدیم - سرور خاموش هست و تا 9 شب نهایتا دست نخورده میمونه - بعدش ما فرمت میکنیم اگر کسی اطلاعات وی پی اسشو میخواد با اینا هماهنگ کنه تا با با ما تماس بگیرن و پس از واریز سرور اولشون ( ایکس ال هاست - که چون یکم شده دیگه ما باید پولشو بدیم ) ما سرور دوم رو نهایتا تا 12 شب باز میزاریم و بعد فرمت میشه !
ترجیحا کسی با اینا کار نکنه - سه ماهه هم اموزش دادیم هم هواشون رو داشتیم اما هیچی عایدمون نشد جز ضرر مالی و جسمی ( وقت گذاشتن واسه کسایی که قدر نمیشناسن )
تلفن یکی از این آقایون خاموشه - اون یکی هم در دسترس نیستش !
موفق باشید