نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

سلام.
    دوستان صرفا به این سبب که اینا توی پرداخت سر ما رو کلاه گذاشتن اینجا اینو مینویسم.
    ی سرور ایکس ال هاست از ما دارن ( بهتره بگم داشتن ) - با اینکه این ماه 28 روزه ( ماه فوریه ) و امروز یکم مارچ هست و اینا میدونن و بارها گفتم که باید سر ماه پرداخت نمایند و با انکه باز دیشب مسیج و زنگ زدم به مسئولشون گفتند : چشم ! اما امروز پرداختی انجام نشد - وی پی اس هاشون رو ی نگاه انجام دادم دیدم سرور مجازی های ایکس ال هاست همه خاموش هستند ( یا بهتره بگم لود روی سرور نیست - یا حالا کنسل کردن با مشتری روی این سرور یا مشتری ها رو ترانسفر کردند - که مورد دوم واقع بینانه تره )
    سرور دیگه ای که مالکیتش برای ماست رو از ما اجاره کردند ( آمریکا - رنج آی پی 198.23 ) و رنج ( 192.210 ) که با توجه به اینکه بسیار بسیار بد حساب هستند توی پرداخت و با اینکه قرارداد یکساله داشتیم اما بعد از سه ماه ( به دلیل اذیت شدن خودشون در سرویس دهی به مشتری ها ) اونم دو روز مونده به پرداخت ماه بعدشون ( این صحبت ماه قبله ) فرمودند از پس پرداخت بر نمیان - که باز ما مدارا کردیم و توی سه قسط ( 2 تا 200 و یک 300 تومن ) ازشون پول گرفتیم اما این ماه ( 10 روز پیش ) ازشون خواستم ما رو بیش از این اذیت نکنند و تشریفشون رو ببرن - که گفتند اوکی - با توجه به اینکه ایمان داشتم بسیار بی مسئولیت هستند بارها مسیج دادم - عرض کردم فراموش نشه ها . گفتند اوکی حواسمون هست - تا دیروز که یک روز مونده بود به یکم - تماس گرفتم گفتم همه اطلاعا رو بردین ؟ میخوام فرمت کنم سرور رو بدم ی مشتری دیگه - گفتند که مگه یکم شده ؟ ( خوب اگه یکبار هم نگاه به تقویم میکردید متوجه میشدید که فوریه چطوریه ماهش ) گفتم فقط تا 12 شب مهلت میدم حداقل یکی از رنج آی پی هاتون رو ازاد کنید ! ساعت 3 صبح تماس گرفتم ( میس کال ) + مسیج دادم که فرمودند بیدار شدن از خواب ( ما رو بگو فکر کردیم دارن انتقال میدن ) گفتند تا فردا مهلت بده - امروز 5 عصره و در آمریکا 8 صبحه و یکم شده و ما باید سرور رو به شخص دیگری ( خارجی ) اجاره بدیم - سرور خاموش هست و تا 9 شب نهایتا دست نخورده میمونه - بعدش ما فرمت میکنیم اگر کسی اطلاعات وی پی اسشو میخواد با اینا هماهنگ کنه تا با با ما تماس بگیرن و پس از واریز سرور اولشون ( ایکس ال هاست - که چون یکم شده دیگه ما باید پولشو بدیم ) ما سرور دوم رو نهایتا تا 12 شب باز میزاریم و بعد فرمت میشه !
    ترجیحا کسی با اینا کار نکنه - سه ماهه هم اموزش دادیم هم هواشون رو داشتیم اما هیچی عایدمون نشد جز ضرر مالی و جسمی ( وقت گذاشتن واسه کسایی که قدر نمیشناسن )

تلفن یکی از این آقایون خاموشه - اون یکی هم در دسترس نیستش !

موفق باشید
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

2. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)