اولن نه من مدیر نه چیزی وابسته به شتاب نیستم و کاربرش هستم

2. 1 ماه ؟؟؟؟ تسویه نشده ؟؟؟؟ لوول هر روز به طور منظم انجام میشه و چه جالب تاپیک هم میزارن توی تاپیک شتاب خوبه همه زدن تسویه شد .خیالت راحت و فقط من نیستم از شتاب راضی باشم.

سومن گردش مالی حساب بنده تنها برای 9 تا سایت هست و شما بالای 40 میلیون ندیدی چون انقدر پشتیبانی ! و درگاه ضعیف هست کسی نمیاد همچین کاری کنه !

یه درگاه برای فیریر اونم از بانک پاسارگاد که روزی 40 بار خرابه و نصب و تسویه و مازول انقدر قدیمی و...!

حداقل شتاب طی چند ماه اخیر از نظر درگاه کامل پاسارگاد . اقتصاد نوین و هم برای whmc قیریر کامل هست !!! و تصویه روزانه نصب پلاگین و سایت بسیار زیبا و راحت حالا نمیدونم چه جوری میگید که کارتون درسته که یک استخدام کردن 2 نفر که جواب مردم رو بده و این همه مردم نگن میل زدیم 20 روزه پاسخ ندادن خیلی سخته ؟؟؟

الانم جالبه به جای اینکه من درگاه پاسارگاد نیاز داشتم و نوشتم و میل زدم و ... که مشکل داره به جای اینکه بیای مشکل حل کنی میگی من مدیر شتاب و ... شتاب خیلی بده؟ لول !!! وقبل از من این همه پست دادن که پشتیبانی 0 !!

تا حقیقت رو گفتم که دوستان درگاه رو غیر فعال کنن پشتیبان اومد ! هوراااااا

اینم جهت تجربه بگم که مردم کاملاااااا بینا هستن

حالا دیگه تصمیم با کاربرایی هست که دارن پیشرفت میکنن و به درگاه امن تر و پشتیبان بهتر لازم دارن . در صورتی که شما پس رفت میکنی .

انتقاد پذیری باعث پیشرفت میشه !

یا علی مدد