-
February 27th, 2013, 17:09
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
به نظر من شتاب شاید تسویه ها رو دیر یا نا منظم گاهی اوقات انجام میده ولی خیلی قوی تر هست
هم سایتشون هم پلاگین بسیار راحت هم پارسیان .
من به شخصه 9 تا سایت دارم که بالغ بر چند میلیون توی روز تسویه میدم کارمزد برام مهم نیست حتی 5 درصد باشه ولی
یکی اینکه پشتیبانی یکی اینکه درگاه برای فریر رو نصبش رو ساده تر کنن و سایتشون رو ساده تر کنن قالب رو انقدر پیچیده نباشه
داخل سایت شماره حساب یا کارت نام نام خوانوادگی و یک کد پذیرنده برای اسکریپ و درگاه پارسیان و دیگر بانک ها ... نه اینکه 1 توی پلاگین تغییر ایجاد کنی و تازه الان من تست کردم خطا میده ...! برای همین غیر فعال کردم .! و شتاب که بسیار ساده و پیشرفته هست رو فعال گذاشتم.
-
-
February 27th, 2013 17:09
# ADS
-
February 28th, 2013, 06:23
متاسفانه 6روز پیش ایمیل زدیم هنوز جواب ندادن ...پشتیبانی فوق العاده ضعیف هست ...پیگیری تراکنش که نباید انقدر طول بکشه ...
-
-
February 28th, 2013, 14:50
Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
تصویه ها نسبتا مناسبه گرچه یک روز کاری نیازه اما باز هم خوبه
یک سری مشکلات هست که خیلی اذیت میکنه مثلا ایمیل پشتیبانی ! یه ایمیل زدیم الان 10 روزی میگذره جوابی در کار نیست.
در کل از لحاظ پشتیبانی خیلی ضعیفید و باید تغییرات اعمال کنید
-
-
February 28th, 2013, 16:19
عضو انجمن
در jaypal چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره
(
و مبشه گفت 0 هستش از این نظر
آقای عادل دیگه مثل گزشته شور و شوق نداره.و خیلی بیخیال هستش و قصد نداره سایتشو بهتر کنه
-
-
February 28th, 2013, 16:43
آگه همه 1 هفته درگاهش رو غیر فعال کنن و از شتاب یا جای دیگه که پشتیبانی خیلی بهتری داره استفاده کنن
از اول که هیچی از همه وقت پشتیبانی درست میشه . و اینطور که اینا پیش میرن با پشتیبانی که فسیل هست جواب میل 20 روز پیشم نمیده
و با یک درگاه اونم پاسارگاد به هیچ عنوان پیشرفت نمیکنن و سیستمشون خیلی قدیمی .
آقای عادل یادش رفته با 5 تا یوزر شروع کرده که هر 30 ثانیه یک بار جواب مردم رو میداد .
همونطور که دونه دونه مشتری جذب کردی با این روال همونطور هم دونه دونه مشتری از دست میدی
مردم دارن کارمزد پولشونم میدن بهت تازه جوابشون رو هم ندی نوبره والا
از تمام دوستان خواهش میکنم و توصیه این ریسک رو انجام ندید که اگه 2 میلیون 1 میلیون هر مبلغی در آورده اید رو به دست کسی که
جواب نمیده نسپارید , یک مشکل پیش بیاد یا تسویه انجام نشه اینطور جواب میخواد بده .
جواب گوییشون الان اینطوره وای به حال شب تارش .
و دوستانی که کارشون غیر قانونی هست که جرم نکردن و ***ی نکردن که مردم هم به زور ازشون خرید نکردن
پس پولشون حقشون هست فرقی نمیکنه با اونی که مثلا کتاب میفروشه یا اونی چیز پی ان جفتش با رضایت مشتری بوده
و در گاه براش هیچ فرقی نمیکنه که شما چی میفروشید .
امید وارم با غیر فعال کردن درگاهشون , یک پشتیبان خوب استخدام کنن .و جواب کار و زحمت مردم رو بدن.
-
-
February 28th, 2013, 20:00
با سلام خدمت تمامی کاربران،
همانطور که قبلا عرض شد، در حال تغییرات کادر پرسنلی می باشیم.
به دلیل مشکلات فراوان "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، که با وجود قراردا فی ما بین و درخواستهای مکرر، تا به امروز حل نشده است، پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه (که قبل از عید انجام می شود) این درگاه به صورت کلی حذف می شود.
بیشتر مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بابت ظاهر درگاه، مشکلات اتصال به شتاب، مشکلات زمان بندی و اسکریپت نویسی، و گاها" برگشت نخوردن تراکنش های نا موفق بوده.
تا به امروز تمامی واریزی های شتاب و یا شبا به حساب فروشندگان واریز شده است. مگر درخواستهایی که شماره شبا و یا شماره کارت بانکی آنها نا درست بوده است.
چون همانطور که میدانید، سیستم واریز وجه ما خودکار و هوشمند است، و در روز ، در 2 وعده واریزی ها انجام می شود و پس از واریز از طریق ایمیل اطلاع رسانی شده و رسید واریز وجه هم ارسال می شود.
مهم ترین و اصلی ترین مساله، سیستم تیکتینگ و پشتیبانی می باشد که متاسفانه هنوز برطرف نشده است.
متاسفانه این بخش از کار تحت کنترل بنده نبوده و به همین دلیل تا حالا تکمیل نشده است. (یکی از دلایل اصلی تغییر در کادر پرسنلی، همین موضوع بوده است)
در پایان از تمامی کاربران گرامی پوزش می خواهم و امیدوارم خیلی زود، همانند گذشته با توان و قدرت بیشتری فعالیت کنیم.
پیروز و سربلند باشید
-
-
February 28th, 2013, 20:03

نوشته اصلی توسط
pooriavps
آگه همه 1 هفته درگاهش رو غیر فعال کنن و از شتاب یا جای دیگه که پشتیبانی خیلی بهتری داره استفاده کنن
از اول که هیچی از همه وقت پشتیبانی درست میشه . و اینطور که اینا پیش میرن با پشتیبانی که فسیل هست جواب میل 20 روز پیشم نمیده
و با یک درگاه اونم پاسارگاد به هیچ عنوان پیشرفت نمیکنن و سیستمشون خیلی قدیمی .
آقای عادل یادش رفته با 5 تا یوزر شروع کرده که هر 30 ثانیه یک بار جواب مردم رو میداد .
همونطور که دونه دونه مشتری جذب کردی با این روال همونطور هم دونه دونه مشتری از دست میدی
مردم دارن کارمزد پولشونم میدن بهت تازه جوابشون رو هم ندی نوبره والا
از تمام دوستان خواهش میکنم و توصیه این ریسک رو انجام ندید که اگه 2 میلیون 1 میلیون هر مبلغی در آورده اید رو به دست کسی که
جواب نمیده نسپارید , یک مشکل پیش بیاد یا تسویه انجام نشه اینطور جواب میخواد بده .
جواب گوییشون الان اینطوره وای به حال شب تارش .
و دوستانی که کارشون غیر قانونی هست که جرم نکردن و ***ی نکردن که مردم هم به زور ازشون خرید نکردن
پس پولشون حقشون هست فرقی نمیکنه با اونی که مثلا کتاب میفروشه یا اونی چیز پی ان جفتش با رضایت مشتری بوده
و در گاه براش هیچ فرقی نمیکنه که شما چی میفروشید .
امید وارم با غیر فعال کردن درگاهشون , یک پشتیبان خوب استخدام کنن .و جواب کار و زحمت مردم رو بدن.
جان خودم شما مدیر شتابی . توی تاپیک شتاب پستاتون معلومه . ما این همه با شتاب کار کردیم قسمت پشتیبانی ای ازشون ندیدیم یا اصلا پشتیبانی ای ندیدم ازشون . فعلا یه یه ماهی هست که پرداخت هارو انجام ندادن
http://www.webhostingtalk.ir/f42/63770/index27.html
اولین بارشون هم نیست . لااقل جی پال هرچی باشه یه روز هم تسویه هاش عقب جلو نمیشه و درصد هارو 3 درصد توی سایت نمی نویسه بعد 4 درصد حساب بکنه
شما تنها کسی هستی که از شتاب راضی هستی که میشه گفت مدیر معاون یا کلا یه کاره ی شتاب هستی
خوش و خرم و موفق باشی عزیز ولی مردم عقلشون به چشمشون نیست دیگه عزیز که با این پست ها دیگه سمت شتاب بیان
یه جا اعلام کردید در روز چند ملیون درآمد دارید !!!!!!!! الله اکبر . بیشترین سودی که توی نت ایران من دیدم و به صورت رسمی هم تائید شده بود 40 میلیون ماهانه بود خدایی . نمیدونم شما با این اطلاعات فنی و تخصصی چطوری این همه در آمد دارید .
شما برو اعلام کن حتما این همه در آمد داری . یه رکورد ثبت میکنی
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2013, 20:34
اولن نه من مدیر نه چیزی وابسته به شتاب نیستم و کاربرش هستم
2. 1 ماه ؟؟؟؟ تسویه نشده ؟؟؟؟ لوول هر روز به طور منظم انجام میشه و چه جالب تاپیک هم میزارن توی تاپیک شتاب خوبه همه زدن تسویه شد .خیالت راحت و فقط من نیستم از شتاب راضی باشم.
سومن گردش مالی حساب بنده تنها برای 9 تا سایت هست و شما بالای 40 میلیون ندیدی چون انقدر پشتیبانی ! و درگاه ضعیف هست کسی نمیاد همچین کاری کنه !
یه درگاه برای فیریر اونم از بانک پاسارگاد که روزی 40 بار خرابه و نصب و تسویه و مازول انقدر قدیمی و...!
حداقل شتاب طی چند ماه اخیر از نظر درگاه کامل پاسارگاد . اقتصاد نوین و هم برای whmc قیریر کامل هست !!! و تصویه روزانه نصب پلاگین و سایت بسیار زیبا و راحت حالا نمیدونم چه جوری میگید که کارتون درسته که یک استخدام کردن 2 نفر که جواب مردم رو بده و این همه مردم نگن میل زدیم 20 روزه پاسخ ندادن خیلی سخته ؟؟؟
الانم جالبه به جای اینکه من درگاه پاسارگاد نیاز داشتم و نوشتم و میل زدم و ... که مشکل داره به جای اینکه بیای مشکل حل کنی میگی من مدیر شتاب و ... شتاب خیلی بده؟ لول !!! وقبل از من این همه پست دادن که پشتیبانی 0 !!
تا حقیقت رو گفتم که دوستان درگاه رو غیر فعال کنن پشتیبان اومد ! هوراااااا
اینم جهت تجربه بگم که مردم کاملاااااا بینا هستن
حالا دیگه تصمیم با کاربرایی هست که دارن پیشرفت میکنن و به درگاه امن تر و پشتیبان بهتر لازم دارن . در صورتی که شما پس رفت میکنی .
انتقاد پذیری باعث پیشرفت میشه !
یا علی مدد
-
-
February 28th, 2013, 21:55
عضو انجمن
اخوی شما در جایگاهی نیستی که انتقاد کنی
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2013, 22:51

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت تمامی کاربران،
همانطور که قبلا عرض شد، در حال تغییرات کادر پرسنلی می باشیم.
به دلیل مشکلات فراوان "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، که با وجود قراردا فی ما بین و درخواستهای مکرر، تا به امروز حل نشده است، پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه (که قبل از عید انجام می شود) این درگاه به صورت کلی حذف می شود.
بیشتر مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بابت ظاهر درگاه، مشکلات اتصال به شتاب، مشکلات زمان بندی و اسکریپت نویسی، و گاها" برگشت نخوردن تراکنش های نا موفق بوده.
تا به امروز تمامی واریزی های شتاب و یا شبا به حساب فروشندگان واریز شده است. مگر درخواستهایی که شماره شبا و یا شماره کارت بانکی آنها نا درست بوده است.
چون همانطور که میدانید، سیستم واریز وجه ما خودکار و هوشمند است، و در روز ، در 2 وعده واریزی ها انجام می شود و پس از واریز از طریق ایمیل اطلاع رسانی شده و رسید واریز وجه هم ارسال می شود.
مهم ترین و اصلی ترین مساله، سیستم تیکتینگ و پشتیبانی می باشد که متاسفانه هنوز برطرف نشده است.
متاسفانه این بخش از کار تحت کنترل بنده نبوده و به همین دلیل تا حالا تکمیل نشده است. (یکی از دلایل اصلی تغییر در کادر پرسنلی، همین موضوع بوده است)
در پایان از تمامی کاربران گرامی پوزش می خواهم و امیدوارم خیلی زود، همانند گذشته با توان و قدرت بیشتری فعالیت کنیم.
پیروز و سربلند باشید
لطفا قبل از حذف درگاه فعلی پس از افزودن درگاه بعدی مدتی رو مثلا حداقل 72 ساعت در نظر بگیرید چون باید اسكریپت اختصاصیمون رو مجددا برنامه نویسی كنیم تا با درگاه بعدی سازگار باشه.
در ضمن حالا كه میخواهید تغییرات اعمال كنید چند تغییر به جز اونچه خودتون گفتید به نظرم لازمه :
1. فایل اكسل تراكنش هر ماه (یا حداقل یك صفحه كه چنین چیزی رو نشون بده)
2. امكان انتخاب میزان مبلغ برداشتی
امیدوارم كه هر چه زودتر این تغییرات كه گفتین رخ بده و قبل از عید !
-