درست میفرمایید بنده پنل آماده شده رو گفتم که به مرحله آخر رسیده... برای پابرجا ماندن و آپدیت...
برای استارت باید هزینه ای باشه ولی شرایط داخل ایران طوری نیست که بشه به کسی خیلی اتکا کرد....
بنده یه سیستم خارجی رو دارم ترجمه میکنم و الان حدود دو سال شده تنهام.... کسی همکاری نمیکنه سیستم خاصیه... همه کسانی که مرجع سیستم های خارجی ترجمه شده هستند فکر میکنم میتونند کمکتون کنند.. زیرا که اوضاع مالی مناسب دارند.
وی بی ایران به علی جان و حسین عزیز اطلاع بدهید همچنین آقای محسنی هاست 97 و مدیران پی اچ پی نیوک که فکر کنم الان به خاطر ترجمه نسخه جدید وقت نداشته باشند ولی ضرری نداره بنده هم فعلاً شرایط خوبی ندارم... اما به دوستانی که اشاره کردم بگید.. در زمینه خود پنل و کارهاش تا بتونم کمکتون میکنم بسته به زمانی که دارم...
بهتره توی انجمن های تخصصی بگید به همه... توی مراجع این تایپیک رو بزنید قطعاً کابرانشون که مدیر سایت هستند میتونند نظر و پیشنهاد و حتی پشتیبانی مالی بکنند...
پاینده باشید و + بمانید..![]()
دوستانی که دانشگاه میرنو این زمینه روی رشتشون هست.اگه کنترل پنل کامل و تکمیلی دارن یه عکس از چندتا صفحش بذارن تا مشاهده کنم اگه مناسب بود ازشون با بهترین قیمت میخرم!!!
اگر شما بتونید هزینه کنید بهتره یه سایت راه اندازی کنید به عنوان پروژه پنل
بعد روش کار کنید که تبلیغات و.. باشه
برنامه نویسان رو میشه دور هم جمع کرد...
پنل رایگان میشه ترجمه کرد
ولی من نمیدونم شما از صفر میخواید شروع کنید
و یا ترجمه میکنید
و یا امتیاز پنل آماده میخرید؟
سلام.اگه توجه کرده باشین من نوشتم پروژه دانشگهای میخرم.پروژه دانشگاهی هم نه امتیازی داره و نه قراره ترجمه بشه.پس صفره.پروژه رو بر میداریم کاملش میکنیم ارائه میدیم.
دوستان اگه سوالی دارین بپرسین ولی من تا 3 شنبه نمیتونم پاسخ بدم چون خارج از کشورم.الانم دارم میرم به پروازم برسم.امید وارم دوستان زیادی همراهی کنن و پروژه ایرانی رو ببریمش بالا.خداییش اگه قرار جا بزنین یا هزینه ای دریافت کنین از همین الان پس تنزنین.هزینه بهتون میدیم ولی باید صبر کنین فروش بره لاینسساش بعد پولی که این طریق به دست میادو قسیم میکنیم.تا 3 شنبه یا 4 شنبه خدانگهدار...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)