حرفاتون خنده داره و از نوع رژیم آخوندیه که فکر کرده هر چی تو دنیا ساخته شده و باید از نوع خودش هم یک دور بسازه
باور کنید هر پنلی بزنید و هر سایتی باش بالا بعد واسه من یکی که خیلی هم بی سوادم زدن سرورش کار ۱ سوته![]()
حرفاتون خنده داره و از نوع رژیم آخوندیه که فکر کرده هر چی تو دنیا ساخته شده و باید از نوع خودش هم یک دور بسازه
باور کنید هر پنلی بزنید و هر سایتی باش بالا بعد واسه من یکی که خیلی هم بی سوادم زدن سرورش کار ۱ سوته![]()
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام.ممنونم از تمامی دوستان به خاطر نظراتشون.اگه 5 تایی مثل شما دوست عزیز باشن و روحیه بدن بهمون به شرطی ایرانیا برن بالا.واسه چی 70-80 نفر ایرانی توی ماکروسافت دارن کار میکنن؟(تقریبی گفتم)اگه ایرانیا با هم بشن و فکر و ذکرشونو ندن به خارجیا ، یه شرکت میزنیم در حد گوگل و ماکروسافت و... .
سلام.1-دوست عزیز مواظب حرف زدنت باش من خیلی برای ایرانیا ارزش قائلم2-دارم میگم ایرانیا توی گوگل و... هستن3-وقتی کنترل پنل راه اندازی شد و ایران رفت بالا اونوقت میخوام ببینم بازم این حرفارو میزنی یا نه4-حرف الکی نزن اینجا.میخوای کمک کنی فقط پست بده چون اینکار خیلی جدیه و شخصا دارم بسیار پیگیریش میکنم
در مورد همکاری نمیکنن رو خودم با چشم دیدم ..( ولی برخی برنامه نویس ها با هم همکاری میکنن )
در مورد کنترل پنل هم باید بگم سه چیز مهمه : 1- امنیت 2- کارایی 3- طراحی زیبا و کاربر پسند و استفاده اسان
البته به نظر من باید به تمام اسکریپت های معروفی مثل وردپرس - جوملا - مای بی بی و.. سازگار باشه و مشکلی برای اونا ایجاد نکنه .
404
msnasiri جناب شما قرار بود دمو کنترل پنل بدی به ما چیشد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)