نوشته اصلی توسط shivahost تا جایی که من می دنم شما باید ابتدا فایل بکاپ را به home یا root منتقل کنید و بعد در whm ریستور کنید و قبل از ریستور هم user مربوطه را بطور کامل ترمینیت کنید. سلام اینکار رو هم کردم اما دیتابیس سایت ها ناقص ریستور می شن کلا سیستم بک آپ سرور با مشکل مواجه شده
نوشته اصلی توسط eh3@n سلام اینکار رو هم کردم اما دیتابیس سایت ها ناقص ریستور می شن کلا سیستم بک آپ سرور با مشکل مواجه شده یعنی در این حالت همه چیز درسته و فقط دیتابیس ها مشکل دار میشن؟
شیوا هاست: هاست لینوکس
eh3@n
نوشته اصلی توسط shivahost یعنی در این حالت همه چیز درسته و فقط دیتابیس ها مشکل دار میشن؟ بله دیتابیس ها ارور میدن آدرس یکی از سایت ها رو واستون پ.خ کردم
نوشته اصلی توسط eh3@n بله دیتابیس ها ارور میدن آدرس یکی از سایت ها رو واستون پ.خ کردم مطمئن هستید بکاپ ها کامل هست؟ ممکنه سرور بار زیادی داشته باشه و درست بکاپ نگیره یا درست ریستور نکنه دیتابیس رو.
نوشته اصلی توسط shivahost مطمئن هستید بکاپ ها کامل هست؟ ممکنه سرور بار زیادی داشته باشه و درست بکاپ نگیره یا درست ریستور نکنه دیتابیس رو. فکر نکنم مشکل از بک آپ ها باشه چون سایتی رو که براتون پ.خ کردم همین چند دقیقه پیش به صورت دستی بک آپ رو گرفته بودم البته سرور رو بک آپ روزانه هفتگی و ماهانه تنظیم بود که به 3 روز یکبار تغییر دادم الان
اگه مشکل دیتابیسه شاید دیتابیس اجازه بک آپ گیری نمیده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن