پلن های قبلی دیگه موجود نیست،
هیچ گونه تمایلی هم نسبت به تبلیغات در این انجمن ندارم
پلن های قبلی دیگه موجود نیست،
هیچ گونه تمایلی هم نسبت به تبلیغات در این انجمن ندارم
ویرایش توسط PersianStar : May 31st, 2009 در ساعت 04:06
آقایون من اینجا کسی رو نمیشناسم و طرف کسی هم نیستم اما خدایی یک نفر میاد یک چیزی معرفی میکنه همه بجای مصالحه دنبال مجادله هستن .
من از اول همه تاپیک رو خوندم شاید توضیحات دوستمون یکم ضعیف و متزلزل بود اما دلیل بر دروغ گویی نیست.
بیچاره اولشم گفت من نماینده نیستم بزور میگید تو چه نماینده ای هستی!!!
آقا شب میخوابی صبح بیدار میشید میبینید نصف مملکت رو آب برده حالا شرکت طرف نمیخواد دیگه به ایرانی ساپورت بده یا اصلا همینطور که ایشون گفتن راهی داشته که بهشون دادن
حالا هر کی میخواد خرید کنه اصراری نداره مسئولیتش هم قبول میکنه .
نظر من اینه که ما ایرانی ها چشم نداریم همدیگرو ببینیم
اگه ایشون گران میداد اصلا کسی مشکلی نداشت
متشکر
شما وقتی خودت یه مشکلی دارید سعی نکنید به بقیه هم تحمیل کنیدنظر من اینه که ما ایرانی ها چشم نداریم همدیگرو ببینیم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
M4$t3r جان ، اتفاقا دوستمون خیلی خوب حرفی زد وقعا حرف دل من بود !
تا کسی می اید یک تاپیک ایجاد می کند که هاست ، وی پی اس و یا .... ارائه کند با قیمت های اسنثنایی سریع همه می ریزند روی سرش تا یک جوری بالاخره ترتیب کارش را بدهند !
به نظر من این درست نیست در یک انجمن هاستینگ یک مدیر هاستینگ را ده نفر زیر سوال ببرند ! عقیده شخصی بنده این است با ایشون تماس بگیرند و یا حتی قرار داد ببندند و سرویس را تحویل و تست کنند ! اگر مشکلی پیش امد بعد در انجمن بحث را اینقدر باز کنید .
ایشون در تاپیک فروش ویژه زده است اما ان طور که من خواندم 4 بحث در کنار این موضوع باز شد و مدیریت هاستینگ را زیر سوال عجیب بردند ! ....
یکم زمان میبره،درست میشه![]()
System Administrator
دوستان سلام
همگی استادان فن خسته نباشند ، از محضر عزیزان سوال داشتم در مورد سرور مجازی خوب و آپ تایم
لطف کنن یه سرور خوب و مناسب به من پیشنهاد کنن ، البته اینو هم بگم بعضی از برنامه های ما نال شده هستش
با تشکر از همگی
چشم ندارید رقیب جدیدی رو ببینید؟
مطمئنم اگه این آقا قیمت های بالایی می گفت ،این تاپیک از یک صفحه هم بیشتر نمیشد ولی چون قیمتا خوبه می خواین یه جوری بهش بگین : از جمع هاستینگ برو عزیزم !
غیر از اینه؟
من متوجه 2 تا پست بالایی خودم نشدم !
منظورشون چی هست؟!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ااااااااااااااااااااااااا اااا
هنوز دارین ادامه میدین این تاپیک رو ؟
من به حرف هیچکدوم از این دوستان گل اهمیت ندادم و اومدنم رو به این انجمن هم قطع کردم
امروز بازدید زیاد داشتم از این لینک به سایتم اومدم ببینم چه خبره ...
حالا اونا رو بیخیال، من که مشتریای خودمو گرفتم...
پیشنهاد جدید :D
ماهی 10 هزار تومانکد:Xen/OpenVZ Based VPS 512 MG DEDICATED ram 10 GB HDD 300GB Bandwidth HyperVM control panel
دیتا سنتر : http://www.2host.com
هزینه هر IP اضافه : 2 دلار
آپگرید روی پهنای باند و فضا هم موجود نیست، همین یه پلن
CPanel -- $12 monthly
Directadmin -- $6 monthly
LxAdmin -- $0 monthly
بازم دارم پیشنهاد ویژه کسی خواست بگه ...
ویرایش توسط PersianStar : May 31st, 2009 در ساعت 03:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)