نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: Vps قیمت واقعا ویژه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    542
    تشکر شده در
    412 پست

پیش فرض پاسخ : Vps قیمت واقعا ویژه

سلام

persian.developer عزیز از اینکه اینقدر شما در این مورد تحقیق کردین از شما متشکر هستم. چون فکر می کنم دید خوبی به دوستانی که این تاپیک را بررسی می کنند می دهد .
    البته در کنار این موضوع شما بایستی توجه داشته باشید که معمولا افرادی که جواب چت های آنلاین را در دیتا سنتر ها می دهند معمولا کارمندهای قسمت فروش و یا پشتیبانی هستند و به طور مثال مدیر فروش یا مدیر دیتا سنتر جواب چت را نمی دهد و طبیعتا کارمندهایی که جواب چت را می دهند زیاد در جریان موضوع نماینده ها نیستند و معمولا در مواقعی که شما تعداد خیلی زیاد درخواست دارید و بحث تخفیف زیاد را دارید خود مدیر فروش و یا جانشین او با شما پیگیر می شود. برای همین باز هم ممکن است این دوست توانسته باشد با خرید خیلی زیاد مشکل را حل کرده باشد.

البته اگر ایشان تاییده ای از خود آن شرکت داشتند خیلی بهتر بود .

با تشکر

عضو انجمن persian.developer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

پیش فرض پاسخ : Vps قیمت واقعا ویژه

نقل قول نوشته اصلی توسط nikan نمایش پست ها
    سلام

persian.developer عزیز از اینکه اینقدر شما در این مورد تحقیق کردین از شما متشکر هستم. چون فکر می کنم دید خوبی به دوستانی که این تاپیک را بررسی می کنند می دهد .
    البته در کنار این موضوع شما بایستی توجه داشته باشید که معمولا افرادی که جواب چت های آنلاین را در دیتا سنتر ها می دهند معمولا کارمندهای قسمت فروش و یا پشتیبانی هستند و به طور مثال مدیر فروش یا مدیر دیتا سنتر جواب چت را نمی دهد و طبیعتا کارمندهایی که جواب چت را می دهند زیاد در جریان موضوع نماینده ها نیستند و معمولا در مواقعی که شما تعداد خیلی زیاد درخواست دارید و بحث تخفیف زیاد را دارید خود مدیر فروش و یا جانشین او با شما پیگیر می شود. برای همین باز هم ممکن است این دوست توانسته باشد با خرید خیلی زیاد مشکل را حل کرده باشد.

البته اگر ایشان تاییده ای از خود آن شرکت داشتند خیلی بهتر بود .

با تشکر
    دوست عزیز وظیفه ما هست که اینجا تحقیق کنیم و همون طور که وقتی من خدماتم رو معرفی کردم شما سوال کردی و من هم خوشحال شدم و هر کس دیگه هم سوال می کرد باید جواب می دادم

من طبق گفته خود ایشون که گفتن این شرکت مشکلی با ایران نداره و... سوال کردم اگه ایشون می گفتن با ما مشکلی ندارن من به هیچ وجه سوال نمی کردم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)