نقل قول نوشته اصلی توسط compiler نمایش پست ها
سلام دوست گلم

من رو یادتون میاد؟
تماس هم گرفتید و تلفنی صحبت کردیم

شما برای سایت پر بازدید وردپرس که همه میدونن فشار زیادی به سرور میاره حاضر نبودی ماهیانه 25 تومان هم پرداخت کنی و صحبت از ماهاینه 5 هزار تومان میکردی
آخرش میشه همینی که میبینی من گلدیس وب رو نمیشناسم ولی هیچ کس حاضر نیست بیشتر از پولی که میگیره سرویس بده....اگر ایشون حاضر میشد با 5 هزار تومان هاست کنه جای تعجب داشت
من اون روز پای تلفن هم بهت گفتم هر کی هم اینو برات هاست کنه بازدید و فشارشو ببینه یا ساسپندت میکنه یا بهت میگه نمتیونه هاست کنه...(اصلا کاری به مشکل شما و دلیل مشکل شما با گلدیست وب ندارم . این کلیه )

واقع بین باشید و یک هاست پربازدید بخرید . هزینه کنید تا سایتتون هم پیشرفت کنه و بتونی هزینه هاشون از تو خود سایت در بیارید

موفق باشید

دقیقا همکار عزیز

من به ایشون گفتم بهت کمک میکنم و کردم ولی ایشون همش بی احترامی کرد و خیلی جدی میگه بهتون هزینه ای نمیدم.

منم وقت ندارم صرف اینجور آدم ها کنم. اگر محترمانه میگفتن مطمئن باشید هاست بهشون میدادم..

حتی ایشون دیدن که من اصلا سایتشون رو ساسپند نکردم. گفت اگر فشار میاره ببند ولی من گفتم نمیبندم مشکلتو رفع کن.

هاست پربازدید واسه سایت پربازدید هست نه سایتی که بازدید کنندش چهار تا ربات هستن.

که روزی 1000 تا مطلب که اصلا هیچ فایده ای ندارن ارسال میشن.

با هاست پر بازدید هم نمیشه این سایت رو میزبانی کرد مطمئن باش همکار عزیز.

موفق باشید