-
December 13th, 2012, 11:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
بعد از فروش موفق سرورهای 24 هسته ای از دیتاسنتر Redstation انگلستان این بار با پیشنهاد شگفت انگیز سرور 32 هسته ای از همین دیتاسنتر بر آمدیم تا محبتی که کاربران عزیز در این مدت نسبت به ما داشتند را جبران کنیم . مشخصات سرور و پیشنهاد شگفت انگیز اسمارت وی پی اس را در ادامه تاپیک مشاهده میفرمایید .
CPU : 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670) / Intel® Xeon® processor E5-2600 product famil
Ram : 384GB DDR3
H.D.D : 12 x 3TB SAS 7,200RPM
Port : 10Gbps
Raid configuration : Raid 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 1 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
لازم به ذکر است که آرایش هارد دیسک ها به صورت رید 10 میباشد که به هیچ وجه شاهد افت سرعت نخواهید بود و از این سرورها که با منابع 100% اختصاصی میباشند میتوانید برای کارهای پردازشی سنگین و هاستینگ و غیره استفاده بفرمایید .
قابلیت اختصاصی کردن (CPU , RAM , HARD) این پلان شگفت انگیز برای کاربران فراهم میباشد.
برای افزایش هارد هر 100 گیگ هارد اضافه 10000 تومان می باشد.
اســــکرین شات از سرعـــــت دانــــلود سرور 24 هسته ای قبلی:
- مجازی ساز Vmware Esxi 5.1 میباشد.
- کنترل پنل جهت ریبوت سرور
- پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
- منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدم oversell توسط اسمارت وی پی اس
- استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
- برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID : mostafacar20 , sv24_co
- شماره تماس برای مشاوره سفارش : 09194846370 و 09195536711
- زمان تحویل سرور مجازی اختصاصی 10/2/2013
- ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
- به درخواست مشتری Windows/Linux/Mikrotik نصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
ویرایش توسط SV24.CO : February 4th, 2013 در ساعت 11:37
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
.K.H.A., amir.kik, codec_pack, dland, ehsan_296, eskelet-sokhte, foumanco, gidgid, heshi, mahdavi001, mirhendi, mojtaba_azad, redbull, REDEMPTION, reza.tehrani786, riki, se7en-host, sr.majid, tanhasystem, zio
-
December 13th, 2012 11:53
# ADS
-
February 20th, 2013, 20:54
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام...من هم پرداخت کردم مبلغ 20 تومان...
ایدیم:
Designer_@Rogers.COm
تیکت هم زدم....
با تشکر
-
-
February 20th, 2013, 21:51
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نوشته اصلی توسط
hejazee
من ایشان رو تایید می کنم. چون که آدم درست کاری هستند. من از سرویس خودم راضی نبودم و ایشان هزینه رو بازگشت دادند.
کیفیت سرویس هم در برخی ساعات بسیار عالی و فراتر از انتظار است و در برخی ساعات بسیار ضعیف است (البته شاید آن ساعاتی که کیفیت سرور کم بوده، حالت استثنایی بوده)
در زیر دو تصویر از کنسول vps لینوکس که از sv24.co خریداری کردم را ضمیمه کردم.
یکی از تصاویر مربوط به ساعت حدود 11 شب است و همان طور که می بینید، سرعت دانلود 802 کیلوبایت در ثانیه است. و سرعت هارد هم چند مگابایت در ثانیه. یعنی خیلی کند است
تصویر دوم مربوط به ساعت 3 بعد از ظهر است. سرعت دانلود 50 مگابایت در ثانیه (و حتی بیشتر) است و سرعت هارد هم نزدیک 150 مگابایت در ثانیه. یعنی فوق العاده است.
اگر فرض کنیم که تصاویر فوق حالات استثنایی و شانسی بوده است، در مجموع میشه گفت که سرور ارزشمندی است. خصوصا چون که بازگشت وجه هم انجام می دهند، لذا کاملا می توان به ایشان اعتماد کرد.
با سلام
اولا فکر نمی کنم فقط با یک روز تست کردن بشه در مورد کیفیت سرور اظهار نظر دقیقی کرد
ثانیا به نظر پشتیبانی و جوابگو بودن در مورد سرویس مهم تر از فروختن سرور و یا قیمت سرور هست
ایشون هم به نظر من که با توجه با این کلاهبرداری های چند وقت اخیر که در این فروم پیش اومده تو این 7 روز که من 2 تا سرور ازشون دارم
مشکلی نداشته و رعایت احترام بوده که از ایشون دیدم
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2013, 23:11
سلام
سفارشم رو ثبت کردم با شماره سفارش 7310198016
با تشکر
-
-
February 20th, 2013, 23:37
سفارشم رو تحویل گرفتم
ممنون
-
-
February 20th, 2013, 23:40
عضو جدید
-
-
February 20th, 2013, 23:51
عضو دائم
میگم استارتر جان شما یک سایت ندارید این مشتری ها آنجا تیکت بدند؟ هر کی پرداخت و سفارش داره آمده اینجا داره تیکت میده..یکی شماره حواله گذاشته یکی شکایت سرعت و یکی.. صفحه رسید 45 ها
-
-
February 20th, 2013, 23:54
عضو انجمن
-
-
February 21st, 2013, 12:31
عضو جدید
داداش پرداخت آنلاین مشکل داره؟
-
-
February 21st, 2013, 12:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shadow666
داداش پرداخت آنلاین مشکل داره؟
بله متاسفانه این بانک ملت همه را مسخره کرده . بی مسئولیت ها
-
-
February 21st, 2013, 13:12

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
بله متاسفانه این بانک ملت همه را مسخره کرده . بی مسئولیت ها
سلام
دوست عزیز مشکل از بانک ملت نیست مشکل اینکه هاست هایی که خارجی هستند مخابرات پرت 443 لیمیت می کنه بعضی موقع ها مشکل ارتباطی به وجود می یاد به همین دلیل مشکل ساز شده هاست خارجی با درگاه پرداخت ملت . هاست داخلی هیچ مشکلی ندارند.
با تشکر
-