نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید hejazee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

من ایشان رو تایید می کنم. چون که آدم درست کاری هستند. من از سرویس خودم راضی نبودم و ایشان هزینه رو بازگشت دادند.
    کیفیت سرویس هم در برخی ساعات بسیار عالی و فراتر از انتظار است و در برخی ساعات بسیار ضعیف است (البته شاید آن ساعاتی که کیفیت سرور کم بوده، حالت استثنایی بوده)
    در زیر دو تصویر از کنسول vps لینوکس که از sv24.co خریداری کردم را ضمیمه کردم.
    یکی از تصاویر مربوط به ساعت حدود 11 شب است و همان طور که می بینید، سرعت دانلود 802 کیلوبایت در ثانیه است. و سرعت هارد هم چند مگابایت در ثانیه. یعنی خیلی کند است
    تصویر دوم مربوط به ساعت 3 بعد از ظهر است. سرعت دانلود 50 مگابایت در ثانیه (و حتی بیشتر) است و سرعت هارد هم نزدیک 150 مگابایت در ثانیه. یعنی فوق العاده است.

اگر فرض کنیم که تصاویر فوق حالات استثنایی و شانسی بوده است، در مجموع میشه گفت که سرور ارزشمندی است. خصوصا چون که بازگشت وجه هم انجام می دهند، لذا کاملا می توان به ایشان اعتماد کرد.

sv24.png2.png

2. تعداد تشکر ها از hejazee به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)