-
February 18th, 2013, 08:54
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نوشته اصلی توسط
goldisweb
تیکت شد از طریق یاهو یا تیکت یا تلفنی پیگیر باشید.
موفق باشید
سلام
اقا دیروز تا بحال سایت دوون شده مشکل چیه؟!
-
-
February 18th, 2013 08:54
# ADS
-
February 18th, 2013, 09:01
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
شما چک کنید دیتا بیس شما و کلا اسکریپت نصب شده تون باگ نداشته باشه اگه بلد نیستین بدین یه متخصص این کار تا براتون چک کنه و همچنین در صورت داشتن باگ براتون رفع کنه... سرورورک به شما نگفت دلیلش چیه؟
-
-
February 18th, 2013, 13:50
گلدیس وب سایت خودشون هم باز نمیشه نمید ونم چی شده حتما یه مشکلی پیش اومده
-
-
February 22nd, 2013, 20:49

نوشته اصلی توسط
goldisweb
در تماس باشید مشکلتون رو حتما حل میکنیم مطمئن باشید.
تلفن : 09371568551
این از خدا بی خیر goldisweb متاسفانه اصلا به تعهدی که می دهند واقف نیستند و امروز به من می گن بک آپ ریستور کن و آپلود کن بعد که این کار رو کردم دبه در آورده
و اصلا قابل اعتماد نیست
باعثه تأسفه که یه هاست درست و درمون تو این فروم پیدا نمیشه که قابل اعتماد باشه
یک هفته از این گروه فناوری اطلاعات گلدیس وب هاست گرفتم سه روز نشده که سرورش به دلیلی که بنده اطلاع ندارم بالکل دوون شده بعد از سه روز که جواب داده می گه هاست در حال اوکی شدن هست بعدش می گم خوب بک آپ رو بیارید بالا می گه چون شما تست بودید و هاست تست بهت داده بودیم (عذر بدتر از گناه) بک آپ ازت نداریم
امروز جمعه چهارم اسفند می گه تیکت بزن که هاست بدهیم بهت بک آپ قبلی خودت رو آپلود کن که ریستور کنیم بعد که ریستور کردم الان توی چت می گه ما نمی تونیم شما رو ساپورت کنیم می گم چرا می گه پول ندادی و خلاصه آدم به این مزخرفی من ندیده بودم
کلاً این شرگت گلدیس وب بی منطق ترین و مزخرف ترین هاستی بود که تا بحال گرفته بودم و به جز مسخره بازی و الافی و ادعای بیخودی که داره هیچی برای ما نداشت
ویرایش توسط internet : February 22nd, 2013 در ساعت 20:56
-
-
February 22nd, 2013, 21:04

نوشته اصلی توسط
internet
این از خدا بی خیر
goldisweb متاسفانه اصلا به تعهدی که می دهند واقف نیستند و امروز به من می گن بک آپ ریستور کن و آپلود کن بعد که این کار رو کردم دبه در آورده
و اصلا قابل اعتماد نیست
یک هفته از این
گروه فناوری اطلاعات گلدیس وب هاست گرفتم سه روز نشده که سرورش به دلیلی که بنده اطلاع ندارم بالکل دوون شده بعد از سه روز که جواب داده می گه هاست در حال اوکی شدن هست بعدش می گم خوب بک آپ رو بیارید بالا می گه چون شما تست بودید و هاست تست بهت داده بودیم (عذر بدتر از گناه) بک آپ ازت نداریم
امروز جمعه چهارم اسفند می گه تیکت بزن که هاست بدهیم بهت بک آپ قبلی خودت رو آپلود کن که ریستور کنیم بعد که ریستور کردم الان توی چت می گه ما نمی تونیم شما رو ساپورت کنیم می گم چرا می گه پول ندادی و خلاصه آدم به این مزخرفی من ندیده بودم
کلاً این شرگت گلدیس وب بی منطق ترین و مزخرف ترین هاستی بود که تا بحال گرفته بودم و به جز مسخره بازی و الافی و ادعای بیخودی که داره هیچی برای ما نداشت
هر وقت هزینه دادید سرویس خوب دریافت میکنید بهتر هست هر وقت سرویس با هزینه ازشون دریافت کردید بعدا اظهار نظر کنین
موفق باشین
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2013, 21:10

نوشته اصلی توسط
i-whost

هر وقت هزینه دادید سرویس خوب دریافت میکنید بهتر هست هر وقت سرویس با هزینه ازشون دریافت کردید بعدا اظهار نظر کنین
موفق باشین
خوندی متن رو یه بار دیگه بخون بببین این بابا تکلیفش با خودش هم مشخص نیست
بابا هاست نمی خوای بدی یا حالا به هر دلیل همون اول بگو من نمی تونم هاست بدهم
شما به صفحات قبل برگرد ببین ایشون چقدر شهید نمایی کرده برای یه هاست کردن
-
-
February 22nd, 2013, 21:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
internet
این از خدا بی خیر
goldisweb متاسفانه اصلا به تعهدی که می دهند واقف نیستند و امروز به من می گن بک آپ ریستور کن و آپلود کن بعد که این کار رو کردم دبه در آورده
و اصلا قابل اعتماد نیست
یک هفته از این
گروه فناوری اطلاعات گلدیس وب هاست گرفتم سه روز نشده که سرورش به دلیلی که بنده اطلاع ندارم بالکل دوون شده بعد از سه روز که جواب داده می گه هاست در حال اوکی شدن هست بعدش می گم خوب بک آپ رو بیارید بالا می گه چون شما تست بودید و هاست تست بهت داده بودیم (عذر بدتر از گناه) بک آپ ازت نداریم
سلام دوستان لطفا و خواهشا به این فرد هاست ندید.
این آقا از ربات های زیادی استفاده میکنه و مصرفش بیش از حد هست بعد میگه 5 تومان میدم واسه هاست 
حتی میخواد هزینه هم نده .
در ضمن خودش هم می دونه بارها بهش کمک کردم ( واقعا متاسفم واسه شما )
از همکاران میخوام اشتباه من رو نکنن و حتما از ایشون هزینه بگیرن
موفق باشید دوستان
ویرایش توسط goldisweb : February 22nd, 2013 در ساعت 21:35
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
-
تعداد تشکر ها از goldisweb به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2013, 21:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
i-whost

موفق باشین
بله همکار عزیز . اما جالبه ایشون منو پای سیستم نگه داشت و میگفت بگو چقدر مصرف داره و با این که مصرفش بالا بود باز هم ساسپند نکردم و بهش کمک کردم تا مشکل رو رفع کنه
اما این آدم از ربات های زیادی استفاده میکنه.
و مطمئن باشید مصرف بالایی داره
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
-
تعداد تشکر ها از goldisweb به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2013, 21:43

نوشته اصلی توسط
goldisweb
سلام دوستان لطفا و خواهشا به این فرد هاست ندید.
این آقا از ربات های زیادی استفاده میکنه و مصرفش بیش از حد هست بعد میگه 5 تومان میدم واسه هاست
حتی میخواد هزینه هم نده .
در ضمن خودش هم می دونه بارها بهش کمک کردم ( واقعا متاسفم واسه شما )
از همکاران میخوام اشتباه من رو نکن و حتما از ایشون هزینه بگیرن
موفق باشید دوستان
بحثی که من کردم در مورد ربات نیست اصلا ربطی به ربات نداشت مسئله سر چیزی دیگه است بهتر نیست بحث رو نپیچونی ؟
مرد ناحسایی تو یک هفته من رو سر کار گذاشتی امروز می گی تیکت کن بعد که تیکت کردم هاست دادی بهم بعد که بک آپ رو آپلود کردم دبه در می یاری؟
این ایمیل و تیکت مگه مال تو نیست؟ مگه امروز تو نگفتی هاست بهت می دهم و یوزر پسورد دادی چی شد بعد زدی زیر همه چیز
دوستان توجه کنند بک آپ بنده زیپ شده 100 مگابایت هست و خوب آپلود کردنش هم کار زیاد راحتی نیست و 100 مگابایت از اینترنت adsl بنده به هدر می ره چون محدودیت حجمی دارم و امشب که می بینم دبه در اورده خوب ظلمه من صد مگابایت آپلود کنم و بعد ایشون بزنه زیر همه چیز
من حرفی ندارم اصلا هاست از ایشون نمی خواهم
حرفم اینه که به هر دلیلی که نمی تونی هاست بدی می گفتی من نخواهم یک هفته معطل بمونم حالا ربات دارم ایمیل اسپم دارم هر چیزی که دارم
چرا امروز اومدی هاست می دی بعد چند ساعت بعد داری این مزخرفات رو سر هم بندی می کنی؟
گلدیس وب - مشاهده درخواست
این هم تصویر کامل تیکت:
-
تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2013, 21:50

نوشته اصلی توسط
goldisweb
بله . اما سرور جدید آماده شد . و برای ما محدودیتی وجود نداره .
شما میتونید درخواستتون رو تیکت کنید با قیمت توافقی و قیمتی که قبلا گفتید براتون ساپورت میکنیم.
یک هفته تست زیاد نیست؟؟؟
اما برای اینکه به شما کیفیت و پشتیبانی نشون داده بشه در اختیارتون قرار داده میشه.
بک آپ تون رو و در خواست رو تیکت کنید :
گلدیس وب - صفحه اصلی
آرزوی ما = رضایت شماست
دوستان در صفحه قبل ببنیید ایشون چه طور از پشتیبانی و کیفیت و این حرف ها سخن میگه با فونت قرمز هم متمایز کرده که همه ببینید
هاستی که به بنده دادند بعد از سه روز بالکل سرور دوون شد و اصلا خبری ازشون نشد
بعد از دو سه روز بهشون تماس گرفتم گفتند مشکل سرور معلوم نیست چی بوده و خلاصه از این حرف ها
بعد هم که گفتم بک آپ ریستور کنید می گه چون هاستت تست بوده بک آپ ازت نداریم
خودتون قضاوت کنید این هاست و کیفیت و پشتیبانی که ازش دم می زنید این بود؟
شما تعهد کردی یه هفته هاست تست بدی دیگه این حرف ها خزعبلی بیش نیست
امروز هم امده می گه فقط تیکت فقط تیکت
که تصویرش رو در پست قبلی گذاشتم ملاحظه می کنید
بعد که بک آپ قبلی خودم رو روی هاستش آپلود کردم می گم اقا زحمت ریستورش رو بکش
می گه ما نمی تونیم بهت هاست بدهیم
می گم چرا
یه جواب هایی می ده که خودتون ملاحظه می کنید می گن من پول ندادم و می گن ربات داره و از این حرف ها
حالا خودتون قضاوت کنید:
ایشون قرار بوده یه هفته سایت من رو هاست کنند
بعد از سه روز که کل سرورشون دوون شده
پس هاستش هیچ استیل نیست و اصلا قابل اعتماد نیست
و به خودش هم گفتم من پول ***ی هم داشته باشم صد سال سیاه یه صنار بابت یه چنین هاستی نمی دهم
قضاوت با شما
-
تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید