:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
بانک سامان که اولین بانک بود و درگاه پرداخت را ارائه داد بعد از مدتی به مشکل برگشت تراکنش ها و مانند هم اکنون بانک ملت ترافیک بالا برخورد کرد و بعد از مدتی بانک ملت سرویس خودش را ارائه داد که توانست بهتر از سامان عمل کند. چند ماه پیش سامان سیستم خود را به روز رسانی کرد . من فقط از درگاه ملت استفاده میکردم اما هفته پیش دیدم دیگه بانک ملت شورشو در اورده با این مشکلاتش و سامان هم فعال کردم. عالی جواب میده و با مشکلات چند روز اخیر و جدیدا با "متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد" کلا قسمت پرداخت بانک ملت سایتم را غیر فعال کردم.
سلام به تمامی دوستان
مشکل بانک ملت از طرف مخابرات و محدود کردن ای پی های خارج کشور بود !در واقع مخابرات تمامی ای پی های خارج کشور که پرداخت انلاین ست کرده بودن رو بسته بود . و فقط هاست و ای پی ایران ساپورت میشد
ولی خوشبختانه مشکل بعد ظهر امروز برطرف شد و پنل ما هم فعال شده.
فکر کنم در کل باید به فکر هاست داخل کشور برای فروشگاه هایی که پرداخت انلاین هستند باشیم !
پس از بارها تست بنده به این نتیجه رسیدم که:
اگر آی پی من به عنوان مشتری آی پی ایران باشه به درگاه بانک ملت هدایت میشه و پرداخت بخوبی انجام میشه اما استفاده از پروک س ی فایر یا پ رو ک س ی که آی پی خارج رو به client بده به درگاه هدایت نمی کنه. بار ها تست کردم. ممنون میشم دوستان تست کنند و نتیجه رو اعلام کنند. برای ما که آی پی ایران فعلا جواب داده.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
باز مشکل برگشت
درست شد ولی گفتن شاید پایدار نباشه دوباره این مشکل پیش بیاد.
ای بابا متاسفانه باز مشکل سابق تکرار شد و درگاه وصل نمیشه
(هتزنر هستیم)
کد:ErrorHTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out! url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl content_type: http_code: 0 header_size: 0 request_size: 0 filetime: -1 ssl_verify_result: 0 redirect_count: 0 total_time: 30.014283 namelookup_time: 0.11117 connect_time: 0 pretransfer_time: 0 size_upload: 0 size_download: 0 speed_download: 0 speed_upload: 0 download_content_length: -1 upload_content_length: -1 starttransfer_time: 0 redirect_time: 0
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
بله واسه ما هم قطع شد !
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)