چه جالب وبهاستینگ تالک چقدر پیشرفت کرده. دوستانی که سرویس ندارن میان نظر میدن.
چه جالب وبهاستینگ تالک چقدر پیشرفت کرده. دوستانی که سرویس ندارن میان نظر میدن.
جناب آقاي سعيد واشقاني فراهاني
فكر مي كنم خودتون بهتر از بنده و هر كس ديگه اي در جريان وضعيت سرور هاتون باشين...
جالبه كه تيكت ها رو بعد از 5-6 روز جواب نميدهيد،حتي آنلاين هم نيستيد!!ولي به محض ديدن همچين پستي سريع سروكله تون پيدا ميشه و جواب آماده داريد!!
دوستانه خدمتتون عرض مي كنم.اگر ميخواهيد به فعاليتتون ادامه بديد،بهتره بجاي اين نوع برخورد- كه متاسفانه از ابتداي اين تاپيك زياد از شما به چشم ميخوره(مثل دفعه پيش كه سه چهار روز مسافرت تشريف داشتين)-كيفيت سرويس دهي و از اون مهم تر پشتيبانيتون رو بالا ببرين.
ببخشين اگر جسارت كرديم و واقعيت رو گفتيم.
سلام
آقا من سه ماهه دارم باهاشون كار مي كنم.مشكلي نبوده تا الان.سرور فرانسه بسيار عالي بود.اما در مورد سرور آلمان متاسفانه با دوستان موافقم.يكمي اخيرا سرور جديد آلمان كمي مشكل پيدا كرده. نميدونم مشكل از كجاست.تا قبل اينكه پست هاي دوستان رو ببينم فكر ميكردم سرور من فقط اينجوريه...تيكت دادم بهشون،ولي يكي دو روزه تشريف ندارن.ولي فكر مي كنم مشكلي باشون پيش اومده كه نميتونن تيكت ها رو جواب بدن...
ايشالا كه حل بشه.
سلام
آقا من سه ماهه دارم باهاشون كار مي كنم.مشكلي نبوده تا الان.سرور فرانسه بسيار عالي بود.اما در مورد سرور آلمان متاسفانه با دوستان موافقم.يكمي اخيرا سرور جديد آلمان كمي مشكل پيدا كرده. نميدونم مشكل از كجاست.تا قبل اينكه پست هاي دوستان رو ببينم فكر ميكردم سرور من فقط اينجوريه...تيكت دادم بهشون،ولي يكي دو روزه تشريف ندارن.ولي فكر مي كنم مشكلي باشون پيش اومده كه نميتونن تيكت ها رو جواب بدن...
ايشالا كه حل بشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)