-
December 13th, 2012, 11:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
بعد از فروش موفق سرورهای 24 هسته ای از دیتاسنتر Redstation انگلستان این بار با پیشنهاد شگفت انگیز سرور 32 هسته ای از همین دیتاسنتر بر آمدیم تا محبتی که کاربران عزیز در این مدت نسبت به ما داشتند را جبران کنیم . مشخصات سرور و پیشنهاد شگفت انگیز اسمارت وی پی اس را در ادامه تاپیک مشاهده میفرمایید .
CPU : 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670) / Intel® Xeon® processor E5-2600 product famil
Ram : 384GB DDR3
H.D.D : 12 x 3TB SAS 7,200RPM
Port : 10Gbps
Raid configuration : Raid 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 1 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
لازم به ذکر است که آرایش هارد دیسک ها به صورت رید 10 میباشد که به هیچ وجه شاهد افت سرعت نخواهید بود و از این سرورها که با منابع 100% اختصاصی میباشند میتوانید برای کارهای پردازشی سنگین و هاستینگ و غیره استفاده بفرمایید .
قابلیت اختصاصی کردن (CPU , RAM , HARD) این پلان شگفت انگیز برای کاربران فراهم میباشد.
برای افزایش هارد هر 100 گیگ هارد اضافه 10000 تومان می باشد.
اســــکرین شات از سرعـــــت دانــــلود سرور 24 هسته ای قبلی:
- مجازی ساز Vmware Esxi 5.1 میباشد.
- کنترل پنل جهت ریبوت سرور
- پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
- منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدم oversell توسط اسمارت وی پی اس
- استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
- برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID : mostafacar20 , sv24_co
- شماره تماس برای مشاوره سفارش : 09194846370 و 09195536711
- زمان تحویل سرور مجازی اختصاصی 10/2/2013
- ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
- به درخواست مشتری Windows/Linux/Mikrotik نصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
ویرایش توسط SV24.CO : February 4th, 2013 در ساعت 11:37
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
.K.H.A., amir.kik, codec_pack, dland, ehsan_296, eskelet-sokhte, foumanco, gidgid, heshi, mahdavi001, mirhendi, mojtaba_azad, redbull, REDEMPTION, reza.tehrani786, riki, se7en-host, sr.majid, tanhasystem, zio
-
December 13th, 2012 11:53
# ADS
-
February 14th, 2013, 22:03
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
واقعا متاسفم ! برای یه عده خیلی اندک بی فرهنگ که هر چی لایق خودشون و خانواده شون هست ....
از طرف خودم میگم ابله باباته اینم جواب بی ادبی که با بی ادبی بهت میدم
ممنون از جناب sv24 به خاطر سرویسهای عالیشون
-
تعداد تشکر ها از esmaeil1 به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2013, 23:54
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
ویرایش توسط sr.majid : February 14th, 2013 در ساعت 23:59
-
-
February 15th, 2013, 00:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sr.majid
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
با سلام
بانک ملت داستان درست کرده برای ما . اجازه بدهید مشکل درگاه رو برطرف کنیم اون رو هم چشم اوکی میکنیم .
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 08:16
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه
-
-
February 15th, 2013, 09:45
با این اتفاقی که افتاد معلوم شد آقا مصطفی اینکاره نیست منم همیشه از ایشون سرور میگیرم
با تشکر از smart vps
-
تعداد تشکر ها از alimc به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 11:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohamad26
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه

با سلام
متاسفانه برای 4 ساعت هرچی دلشان خواست پشت سر ما گفتند .
حالا بماند که چند نفر داشتن شلوغ میکردند تا بقیه رو عصبانی کنند . از این افراد نادان در جامعه ما کم نیست .
انشالا که این مسائل دیگر تکرار نشود از سمت هر دو طرف .
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 11:43
عضو جدید
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
-
-
February 15th, 2013, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HitM4N
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
با سلام
پ.ح شد .
ویرایش توسط SV24.CO : February 15th, 2013 در ساعت 13:31
دلیل: privacy
-
-
February 15th, 2013, 11:55
عضو جدید
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
-
-
February 15th, 2013, 12:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HitM4N
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
با سلام
بله موجود هست .
میتونید از طریق سایت اقدام کنید .
-