نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    62
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    46 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

ممنون سرور منم بالا اومد

ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
    اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
    اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
    بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل

پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.

به هرحال ممنونم.

از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.

ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad26 نمایش پست ها
    ممنون سرور منم بالا اومد

ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
    اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
    اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
    بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل

پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.

به هرحال ممنونم.

از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.

ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه
    با سلام
    متاسفانه برای 4 ساعت هرچی دلشان خواست پشت سر ما گفتند .
    حالا بماند که چند نفر داشتن شلوغ میکردند تا بقیه رو عصبانی کنند . از این افراد نادان در جامعه ما کم نیست .
    انشالا که این مسائل دیگر تکرار نشود از سمت هر دو طرف .
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

3. تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)