میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوست عزیز حالتون خوبه ایشاالله ؟
عزیز نشد با این دستور هم نشد در قسمت ادمین که وارد میخوای بشی هم این اخطار رو میده
Warning: realpath() [function.realpath]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 555 is not allowed to access /usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613 owned by uid 0 in /public_html/my/admin/index.php on line 34
Site error: the file /home/mehrwebh/public_html/my/admin/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
از سال 1385 تا کنون
عزیز ssh چه ربطی به whmcs داره
در ssh بزنید بعد زدن باید پیغامی در همان ssh بنویسه براتون
ان را اینجا بگید. کلا شما چیزی که من میگم را به مرورگر مراجعه نکن کلا چه جوری بگمبیخیال whmcs.
اگر پیغامی هم نمیده که دیتابیس مشکل داره updatedb باید بزنید.
اگر نمیتوانید پیغام خصوصی کنید مشخصات ssh و آدرس صفحه ای که whmcs ارور میده. (چیزی که مد نظرمه نگاه میکنم و چک اگر مشکل از اون باشه اوکی میکنم براتون اگرم مشکل نصب و ... باشه که زمان میبره متاسفانه ...)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : February 14th, 2013 در ساعت 15:18
از سال 1385 تا کنون
با سلام مجدد
جناب رستمی شما هاست میفروشید ؟![]()
هیچی ولش...
عزیز جان قرار نیست با زدن آن دستور چیزی درست بشه قراره به بنده اطلاعاتی بدید که شاید با اون اطلاعات درست بشه.
فقط گفتم دستور را بزنید و بگید در ssh چه پیغامی میده شما هنوز میرید باز هم سراغ whmcs باز هم میدونم متوجه نشدیدفقط اگرخواستید یوزر و پسورد را پیغام خصوصی کنید چیزی که مدنظره اوکی کنم ببینیم درست میشه یا خیر. اگرم نه که هیچ.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)