نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 113

موضوع: فروش ویژه سرورمجازی هلند| با هارد پرسرعت + raid 10 + دوپردازشگر فیزیکی !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    97
    تشکر شده در
    29 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی هلند| با هارد پرسرعت + raid 10 + دوپردازشگر فیزیکی !

بعد از چند ماهی باهاشون کار کردن هنوز هم میگم کارشون خوب هست ولی
    مثل اینکه اینقدر خوب کار کردن که نونشون حسابی تو روغن هست و اینقدر تعداد کاربرهاشون رفته بالا که شاید جواب دادن به تیکت هاشون به دو روز هم برسه ، خیلی کم پیش میاد برای سرورهاشون اتفاقی بیوفته و میشه گفت اصلاً خیلی نیازی به پشتیبانی ندارید ولی تو این 2 ماه آخر بیش از حد سرشون رو شلوغ کردن تا این حد که حتی ایمیلی از طرفشون برای تمدید سرویس نیومد که مطلع بشیم و اکانت رو شارژ کنیم و بجاش ایمیل تعطیل شدن سرویس اومد (من خودم همیشه تو حسابم اعتبار بود که ازش کم کنن ولی ماشالا اینقدر کارمند دارن که باید برای چندینو چند نفر یک مطلب رو ده بار توضیح داد تا توضیح کامل رو هم میدی شخصی که مسئول پشتیبانی بوده شیفتش تموم میشه و باز باید همرو برای نفر بعدی از نوع توضیح بدین ، تو همین قضیه صورت حساب چندینو چند بار مشکل پیش اومد و خودشون گفتن منبعد هر وقت صورت حساب صادر شد پرداخت کنید که مشکلی پیش نیاد منم گفتم چشم)
    الان هم اگر می خوام کوچ کنم فقط بخاطر اینه که پشتیبانیشون رو به اندازه حجم کاریشون گسترش ندادن

چون چند باری مشکلاتی از این دست برام پیش اومد ، بیخیال شدم اصلاً دیگه نرفتم تیکت بزنم که حسابم رو شارژ کنم ، حالا یه نکته جالب هم رخ داد چند وقت قبل به اشتباه آی پی ائی که مربوط به نوین وی پی اس تو ریموت سیو بود رو زدم و دیدم بعد از گذشت حدوداً 25 30 روز از اون ایمیل که مربوط به تعطیلی سرور اومده بود، سرور بالا اومد بدون هیچ مشکلی!!!!!!! و بخاطر اینکه واقعاً ازشون راضی بودم بغیر از پشتیبانیشون تو دو ماه آخر چیز دیگه ائی اذیتم نکرد هیچ استفاده ائی ازش نکردم ولی خوب حوصله رفتن و تیکت زدن هم براشونو نداشتم :دی ( نمیدونم الان هم بالا میاد یا نه چون پاکش کردم تا یه وقت وسوسه های شیطانی سراغم نیاد:دی ) با توجه به این موضوع دیگه خودتون حساب کنید که چقدر سرشون شلوغ شده که اون هم قطعاً بخاطر سرویس دهی خوبشون تو این چند وقته بوده امیدوارم گسترش دادن کسب و کارشون موازی با پشتیبانیشون بالا بره که خدائی نکرده با این کیفیت خوبی که میتونن داشته باشن ریزش نداشته باشن

حالا نمیدونم اینا رو تعریف تفسیر میکنید یا انتقاد
    در کل ازشون راضی بودم میشه گفت تو کل مدت عمری که از سرور مجازی استفاده کردم تنها دو شرکت بود که واقعاً ازشون راضی بودم و اذیتم نکردن که یکیشون همین نوین وی پی اس بوده
    امیدوارم موفق باشن

2. تعداد تشکر ها از sr.majid به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)