سلام
مجید جان انتقادتون در برخی موارد وارده چون واقعا حجم ایمیل های دریافتی واقعا درسته به قدری تیکت میاد که همه سردرگم میشن و فشار بر روی نفرات تیم پشتیبانی هست که به زودی 2-3 نفر به تیم افزوده میشند که بعضی مشترکین در جریان هستند
و در مورد فاکتورها باید عرض کنم که ،
سرویس whmcs خودکار ایمیل هارو ارسال میکنه و امکان نداره برای شما ارسال کنه و برای دیگری ارسال نکنه
ممکنه ایمیل رو شما بنا به هر دلیلی ندیده باشید مثلا رفته باشه spam و...
نمونه یکی از فاکتور هایی که ارسال شده میتونم در هر تاریخی بگید در نام کاربریتون عکس بگیرم و بزارم که ارسال شده توسط سیستم
نمونش:
حتی چند روز قبل از سر رسید sms میشه به مشتری که متوجه میشه که در این موارد رد میشه که برای شما فاکتور ارسال نکنه
چرا که همین WHMCS خودکار میاد سرویس رو میبست برای شما و در صورت پرداخت وجه باز میکرد.
در کل ممنون از انتقاد و تمجیدتون این موضوع افزایش تیم پشتیبانی بله دقیقا در راستای کار ما بوده و هست از 4 روز پیش نفرات جدیدی در حال جذب و مذاکره هستیم که به زودی رونمایی میشن و اینکه واقعا بی انصافیه بگیم 2 روز تیکت جواب داده نشه ، شاید مشکل خاصی بود در جریان نیستم اما ، تیکت ها خودم شخصا حساس هستم و همیشه تاکید داشتیم sort کنید بر تیکتکی به همکاران که زودتر باز شده و مشکلات اونهارو اول رسیدگی کنید