متاسفانه برخی عزیزان در این انجمن به صورت فنی مقایسه نمی کنن فقط بر اساس تجربه بدون اطلاعات فنی هست بهترین اطلاعات یوزر HyperServer در اختیار گزاشته واقعا مقایسه خوبی هست .
xlhost من تست کردم سرور های که با تخفیف میده به علت کهنه بودن قطعات کیفیتی نداره مخصوصا هارد که سرعت به شدت پایین هست ولی در مقابل هزینه که میدیم نباید زیاد انتظار بیشتر از این نمی ره پورت 100 هم شما از هر دیتاسنتری درجه چندم هم بگیری همون پورت اختصاصی در اختیار شما قرار میده .
Hetzner هم می شه گفت با وجود قیمت پایین کیفیت خوبی داره در امتیاز دادن به یک دیتا سنتر با قیمت رو در نظر گرفت زمانی هست شما 200 یورو دادید انتطار دارید که بهترین باشه از نظر سخت افزار و کیفیت پورت ولی زمانی هست 50 یورو می دید نباید انتطار آنچنانی داشته باشید چون برای کیفیت هزینه نکردید .
در مورد RedStation در مقابل هزینه ای که می دیم مخصوصا با تخفیف های شش ماهه که میده و با توجه به نوع بودن قطعات سرور من نمره بالای میدم به این دیتا سنتر واقعا هزینه خیلی پایینی می گیره البته پورت جدیدا افت کرده به نظر من بهتر بود 20 ترابایت باشه با پورت کمی بهتر مشکل هارد که عزیزان می گن اینجا باز بر می گرده به هزینه که می کنید شما رید درست انتخاب کنید سرعت افت نخواهد کرد بلکه پایداری بهتر هم خواهیم داشت .
یک مورد در خرید RedStation من همیشه دیدم کاربر رو اذیت می کنه کانفیگ هارد هست در این مورد به نظر من ضعیف عمل می کنه مثال یک سرور 40 پوندی با یک سرور 200 پوندی از نظر رم خیلی تفاوت داره ولی از نظر هارد تفاوت خاصی نداره و کاربر رو نمی زاره به دلخواه خودش هارد رو انتخاب کنه .
یک خوبی دیگه RedStation هست خرید از آلما هاست هست که خیال کاربر رو راحت می کنه که مشکلات تحریم , ساپورت و... رو نخواهد داشتد .
یک مشکل همیشه روی RedStation اذیت می کنه بسته بودن ریموت آی پی هست اگه می شد این رو به روشی حل کرد واقعا مناسب ترین دیتا سنتر برای ایرانی ها بود .
در مورد yesuphost هم این دیتا سنتر کیفیت خوب پورت و سخت افزاری داره ولی در عوض قیمت زیاد پهنای باند , هزینه زیاد رم , هزینه دو دلاری برای هر آی پی اضافه , اذیت می کنه البته تا زمانی که هاست دی ال آفر می داد خیلی به صرفه بود خرید سرور ولی الان اصلا با این وضع دلار تمی شه سرور خرید وافعا کیفیت این دیتا سنتر من هیچ جا تجربه نکردم می شه گفت یکی از بهترین ها هست به نظر من .
با خیلی از دیتا سنتر ها کار کردم بالای 20 دیتا سنتر چون اسم این دیتا سنتر ها زیاد اومده توضیح مختصری دادم .