پاسخ : چطوری تنظیم کنم که انواع فایل ها از iis سرور قابل دان باشن ؟
نوشته اصلی توسط nabinin
ببخشید من اومدم avira رو رو سرور نصب کنم اما میگه رو سرور نصب نمیشه ! نسخه سرور هم داره؟ میشه لینک دانلود نسخه سرورشو بدین ؟
توصیه میشه نود 32 نسخه ی ویندوز سرور + یه لایسنس برای آپدیت اتوماتیک براش نصب کنی ! ولی در کل ممکنه نصب هر گونه انتی ویروسی به سی پی یو زیاد فشار بیاره تازه شما میخواین مردم هم ازش دانلود کنن پس زیاد بهش فشار میاد .
نوشته اصلی توسط maders
توصیه میشه نود 32 نسخه ی ویندوز سرور + یه لایسنس برای آپدیت اتوماتیک براش نصب کنی ! ولی در کل ممکنه نصب هر گونه انتی ویروسی به سی پی یو زیاد فشار بیاره تازه شما میخواین مردم هم ازش دانلود کنن پس زیاد بهش فشار میاد .
اوه پس باید فعلا صرف نظر کنم فایلا رو که از جای مطمئن دان میکنم همشونم رار میکنم و توی سایتای مخرب هم نمیرم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد میزارم بعد از اینکه سی پی یو و رمو ارتقا دادم مینصبم
نوشته اصلی توسط nabinin
اوه پس باید فعلا صرف نظر کنم فایلا رو که از جای مطمئن دان میکنم همشونم رار میکنم و توی سایتای مخرب هم نمیرم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد میزارم بعد از اینکه سی پی یو و رمو ارتقا دادم مینصبم
اگرم آنتی ویروس نداشته باشه مشکل جدی هم پیش نمیاد من خودم نصب نمیکنم ، آنتی ویروس بیشتر واسه سرور شرکت های مهمه ، سرور شخصی فک نکنم لازم داشته باشه