-
February 10th, 2013, 22:34
عضو جدید
پاسخ : چطوری تنظیم کنم که انواع فایل ها از iis سرور قابل دان باشن ؟

نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام
فرقی نمی کنه شما هر پسوندی رو که IIS در قسمت MIME type نداره باید خودتون اضافه کنید.
اگر هاست دانلود دارین بهترین پسوند همین Zip و Rar هست.
ببخشید ممنم میدونم اگر MIME type داشته باشه میتونم پسوند اضافه کنم ولی ویندوز 2008 ای ای اس 7 داره ولی 2003 ای ای اس 6 فرق یه کمی باهم فرق دارن اگر امکانش هست یکی از دوستان یا اگر شما با ویندوز کار کردی بگین از کدوم قسمت تو iis 6 میشه MIME type رو پیدا کرد !
-
تعداد تشکر ها از maders به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013 22:34
# ADS
-
February 10th, 2013, 22:41
اره ولی من تا حالا آنتی ویروس نصب نکردم تو سرور و فقط یه آنتی میخوام که خوب باشه و رم هم کم استفاده کنه
-
تعداد تشکر ها از nabinin به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 22:42

نوشته اصلی توسط
maders
ببخشید ممنم میدونم اگر MIME type داشته باشه میتونم پسوند اضافه کنم ولی ویندوز 2008 ای ای اس 7 داره ولی 2003 ای ای اس 6 فرق یه کمی باهم فرق دارن اگر امکانش هست یکی از دوستان یا اگر شما با ویندوز کار کردی بگین از کدوم قسمت تو iis 6 میشه MIME type رو پیدا کرد !
فکر نکنم فرقی داشته باشه زیاد باید داشته باشه تو ستینگش خوب یه os reload بزنین بیاین یه سر 2008 windows server نسخه enterprise r2نصب کنین
-
-
February 10th, 2013, 22:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nabinin
فکر نکنم فرقی داشته باشه زیاد باید داشته باشه تو ستینگش خوب یه os reload بزنین بیاین یه سر 2008 windows server نسخه enterprise r2نصب کنین
ببخشید منو ی نسه ی شش با هفت خیلی فرق داره ، تا جای هم که من اطلاع دارم هفت رو ویندوز 2003 نصب نمیشه .
حالا اگر کسی بلده چه طوری تو iis 6 میشه پسوند فایل های دیگه برای دانلود اضافه کرد ، راهنمایی کنند
-
تعداد تشکر ها از maders به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 23:00
با سلام
توی IIS 6 می تونید از لینک زیر کمک بگیرید.
Microsoft Corporation
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
تعداد تشکر ها ازspark3r به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 23:19
ببخشید من اومدم avira رو رو سرور نصب کنم اما میگه رو سرور نصب نمیشه ! نسخه سرور هم داره؟ میشه لینک دانلود نسخه سرورشو بدین ؟
-
-
February 10th, 2013, 23:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nabinin
ببخشید من اومدم avira رو رو سرور نصب کنم اما میگه رو سرور نصب نمیشه ! نسخه سرور هم داره؟ میشه لینک دانلود نسخه سرورشو بدین ؟
توصیه میشه نود 32 نسخه ی ویندوز سرور + یه لایسنس برای آپدیت اتوماتیک براش نصب کنی ! ولی در کل ممکنه نصب هر گونه انتی ویروسی به سی پی یو زیاد فشار بیاره تازه شما میخواین مردم هم ازش دانلود کنن پس زیاد بهش فشار میاد .
-
تعداد تشکر ها ازmaders به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 23:35

نوشته اصلی توسط
maders
توصیه میشه نود 32 نسخه ی ویندوز سرور + یه لایسنس برای آپدیت اتوماتیک براش نصب کنی ! ولی در کل ممکنه نصب هر گونه انتی ویروسی به سی پی یو زیاد فشار بیاره تازه شما میخواین مردم هم ازش دانلود کنن پس زیاد بهش فشار میاد .
اوه پس باید فعلا صرف نظر کنم فایلا رو که از جای مطمئن دان میکنم همشونم رار میکنم و توی سایتای مخرب هم نمیرم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد میزارم بعد از اینکه سی پی یو و رمو ارتقا دادم مینصبم
-
-
February 10th, 2013, 23:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nabinin
اوه پس باید فعلا صرف نظر کنم فایلا رو که از جای مطمئن دان میکنم همشونم رار میکنم و توی سایتای مخرب هم نمیرم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد میزارم بعد از اینکه سی پی یو و رمو ارتقا دادم مینصبم
اگرم آنتی ویروس نداشته باشه مشکل جدی هم پیش نمیاد من خودم نصب نمیکنم ، آنتی ویروس بیشتر واسه سرور شرکت های مهمه ، سرور شخصی فک نکنم لازم داشته باشه
-
تعداد تشکر ها ازmaders به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 23:41
فعلا آنتی ویروس رو نصب نکنید، سرورتون بره زیر بار بعد ببینید چقدر سرورتون داره منابع استفاده می کنه اگر سرورتون مشکلی نداشت اونوقت آنتی ویروس نصب کنید.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
تعداد تشکر ها ازspark3r به دلیل پست مفید