ویرایش توسط behjati2010 : February 10th, 2013 در ساعت 11:01
با سلام
دوست عزیز احترام استارتر سر جاش من هم قصد جسارت به ایشان را نداشتم ولی نکته رو نه گرفتین و اون این بود که حرف ایشان غیر واقع است و می توان با یک اطلاع به سایت نود سایت ایشون را در بلک لیست نود گذاشت و نود به هیچ شرکتی همچین چیزی رو واگذار نکرده و نمی کند و حتی سایت ما هم در بلک لیست است ولی چون احتمالا تازه کار هستند هنوز بلک نشده اند مگرنه eset با کسی شوخی نداره.
در مورد تبلیغ هم عزیز سایت ما الان نزدیک به دو ساله که داره کار می کنه فکر نمی کنم احتیاج به تبلیغ نت داشته باشه چون محصول ما به شکل پکیج با مجوز و هلوگرام ارشاد و سی دی نقره ای در بازار موجود است و 90% فروش ما از این طریق است و مجوز ارشاد نشان از اعتبار و ... سایت و کار ما می باشد که یک فروشنده می تواند به خریدار ارائه کند.
البته در پایان از استارتر عذر خواهی می کنم و آرزوی موفقیت روز افزون برای ایشان دارم شاید نباید اینگونه عمل می کردم ولی پاسخ اشتباه ایشان موجب این امر شد و پیشنهاد می کنم قبل از اینکه سایت شما بلوک بشه و مشتری های هاست و سرور مجازی خود رو کم کنید این گزینه رو از سایت خود حذف کنید و آدرس زیبای سایت خود را خراب نکنید باور بفرمایید سود فروش این کار اینقدر ها نیست
این را برادرانه خدمت شما عرض کردم به قول قدیمی ها خواه پند گیر خواه ملال
سر بلند باشید
ویرایش توسط behjati2010 : February 10th, 2013 در ساعت 23:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)