-
December 7th, 2012, 22:59
عضو انجمن
فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
سلام
دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد
نکته:
تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.
Plan1
Ram:2 G
H.D.D: 80GB
port: 1G
قیمت:22000تومان
لینک سفارش خرید
--------------------------------------------------------------------------------------
Plan2
Ram:4 G
H.D.D: 130GB
port: 1G
قیمت:32000تومان
سفارش خرید
پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد
ویرایش توسط ilmavps : January 26th, 2013 در ساعت 20:19
-
تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 22:59
# ADS
-
February 5th, 2013, 19:41
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
به هر حال این کاری که برای ما هیچ سودی ندارد فقط و فقط فوش و فصیحت دارد
دلار 3000 تومان میشود 4000 تومان یعنی ماهانه 544 تومان هزینه ی بیشتر فاکتوری که ماله 3 روز بعد بوده امروز درخواست واریز میشه!!!!
-
-
February 5th, 2013, 21:36
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
نمیدونم چی بگم. الان من دو روزه از شما سرویس دارم. بک آپ هم دارم و میتونم از یه جا دیگه بگیرم. اگر سرورتون درست نمیشه بگید من از یه جا دیگه بگیرم و پول رو بک بدید.
-
-
February 5th, 2013, 21:56
ما الان چی کار کنیم بریم از یه حا دیگه سرویس بگیریم یا منتظر بمونیم
یه چیزی بگو حداقل تکلیفمونو بدونیم
-
تعداد تشکر ها از Devil به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2013, 22:04
راست میگن بچه ها به قرآن
حداقل بگو ما باید چیکار کنیم. یعنی دیشب تا حالا در حال مذاکره اید و هنوز نتیجه نداده ؟
ما هم یوزر داریم روی سرور. به قرآن کارامون لنگ میشه هیچی از عالم و آدم داریم فحش میخوریم.
بگو قراره چی بشه.
پول برگشت داده بشه ؟
سرور اوکی بشه ؟
کی قراره این اقدامات بشه. چه برگشت پول چه درست شدن سرور ؟
-
-
February 5th, 2013, 22:07
سلا سرور مجازی من ارزون میخوام دارید؟؟؟
رم 1
لایسنس سی پنل چنده؟؟
-
-
February 5th, 2013, 22:32
ولي خداييش كيفيتش خوب بود حيف شد
خواهشا اگر مشكل حل نشد پولو پس بديد خودمون تايين كنيم از كجا بايد بگيريم
يا به يه ادم درست بده كه پشتيبانيش خوب باشه
-
-
February 5th, 2013, 22:58
عضو انجمن
پولها به حساب دیتاسنتر واریز شده یک صورت حساب باید 3 روز بعد واریز میشد اما گفتند چون دیر واریز کردید همشا قطع میکنیم
به هر حال من هر چه پول در حساب بوده واریز کردم به دیتاسنتر الان هم مشتریان و سرورها برای فروش گذاشته شده اگر کسی خریداری کرد سرورها باز میشوند
-
-
February 6th, 2013, 10:46
یعنی چی ؟؟؟ خداقل بک آپ ما رو بده.
-
-
February 6th, 2013, 12:22
یعنی مایی که 35 تومن واسه یک ماه دادیم به شما و الان یک هفته هست که از تاریخ سرور گذشته، نه سرورمون اوکی میشه و نه پول برگشت داده میشه؟؟
اگر این طور باشه واقعا نمیدونم به شما چی بگم ...
-
-
February 6th, 2013, 13:20

نوشته اصلی توسط
host8
سلا سرور مجازی من ارزون میخوام دارید؟؟؟
رم 1
لایسنس سی پنل چنده؟؟
حال شما خوبه ؟
-